Šta je novo?

safely remove Hardware>>>for HDD

Lord Markus

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2008
Poena
319
imam jedan problem, u cemu je fora sto na jednom kompu mi ima u opcji safely remove Hardware da mogu da ugasim HDD-ove a na drugom ne??? do cega je kvaka...i da li moze da se to ukljuci??

naime imam 8x1TB , i lakse mi bilo da ne moram svaki put da gasim komp kada hocu da ugasim jedan HDD, jer mi je potreban samo ponekad

kada ga cupam onako na zivo kako su mi neki rekli, komp zakuca

...kada ga cupam onako na zivo kako su mi neki rekli, komp zakuca...
wtf.jpg

Poslednja izmena:
sta bre cupas na zivo? dok ti je komp upaljen, ti mu iscupas hard? al te ti opravise... Ako ti ne treba neki hard, ti ga izvadi za stalno, ionako ih imas malko previse (do 4 kom je puna kapa, ti ga pretera brate)

No coment...

sta bre cupas na zivo? dok ti je komp upaljen, ti mu iscupas hard? al te ti opravise... Ako ti ne treba neki hard, ti ga izvadi za stalno, ionako ih imas malko previse (do 4 kom je puna kapa, ti ga pretera brate)

I ja mislim, brojao sam do 6, a onda sam prestao :banana:

Nista ja tu nisam skontala, sto bi rekla minka :smash:

imam jedan problem, u cemu je fora sto na jednom kompu mi ima u opcji safely remove Hardware da mogu da ugasim HDD-ove a na drugom ne??? do cega je kvaka...i da li moze da se to ukljuci??

naime imam 8x1TB , i lakse mi bilo da ne moram svaki put da gasim komp kada hocu da ugasim jedan HDD, jer mi je potreban samo ponekad

Da li je jedan od tih kompova baziran na nForce 3 ili 4 chipsetu?

Inace, ne znam koliko je to zdravo po HDD, nadam se da si se raspitao pre nego sto si poceo da primenjujes to u praksi...

Već sam preporučio u drugoj temi, al evo i ovde: probaj program HotSwap! koji proširuje mogućnosti običnog Safely Remove Hardware.

I ne čupaj ništa na živo to definitivno smanjuje radni vek!

Nazad
Vrh Dno