Šta je novo?

Safely Remove Hardver

dralle

Slavan
Učlanjen(a)
31.08.2005
Poena
304
Od pre neki dan kada hocu da prikljucim Dig.foto aparat (ako je bitno Praktica 2.2) pokazuje mi
ovaj tekst Safely Remove Hardver u donjem desnom uglu ekrana.Kada kliknem na njega pokazuje se slika

Prilozi

• Screenshot - 4_11_2006 , 19_15_21.png
    Screenshot - 4_11_2006 , 19_15_21.png
    27.3 KB · Pregleda: 84
Poslednja izmena:
To je normalno i služi upravo zato kako i piše, da bezbedno skineš aparat sa USB-a. Klikneš na stop i izvučeš kabal iz aparata. Ali jednostavnije je da isključiš aparat i da ga onda skineš sa kabla

Ja mislim da je poruka OK posto izgleda da Windows vidi aparat kao USB disk. Ako to ranije nije radio, bilo bi dobro da (pre)instaliras drajvere za aparat - ako imas.

To je zato sto klikces desnim dugmetom misa. Ukoliko kliknes LEVIM, neces morati da prolazis kroz gomilu dijaloga, nego samo "Safely Remove Hardware"

Inace, to je zgodno zato sto se napajanje na USBu malo prekine napajanje tako da svaka mogucnost elektricnog kvara se iskljucuje.

Pozdrav.

zaghy je napisao(la):
Inace, to je zgodno zato sto se napajanje na USBu malo prekine napajanje tako da svaka mogucnost elektricnog kvara se iskljucuje.

??!!??@@??!!?? :trust:

Apelujem na pismenost. Morao sam da intervenisem.
:type: Upotrebi 'EDIT'

Problem je sto ne mogu da vidim slike sa fotoaparata,jer ga ne prepoznaje.

dralle je napisao(la):

Instaliraj, ili reinstaliraj sofver i drajver za aparat.

dralle je napisao(la):
Onda je možda problem u drajverima kao što kaže Kalimero.
I moj aparat može da se koristi kao prenosni disk i za to mu ne trebaju drajveri, a ako hoću da ga spojim na računar i koristim kao aparat drajveri mu trebaju tako da je možda to u pitanju.
Reinstaliraj mu drajvere pa javi

Ne mogu jer nemam original disk.Pokazivalo mi je ranije F12 cameras ali ne mogu ga naci na netu.Poludeo sam vise.

Nece opet.
Jedino sto mi pada napamet da nisam nesto slucajno obrisao iz Xp-a,pa cu probati da ga osvezim,posto niko vise nema nesto da doda.

a idi na scanners and cameras.. i tako importuj slike.. posto ga XP prepoznaje.. kao kameru verovatno... to pali kada nemas drivere

Ne mogu nista da skinem.Jednostavno mi ispise onaj tekst i ne prijavljuje nista.Kada sam reparirao XP prijavi novi hardver i posle nekoliko sekundi ponovo prikaze text Safely Remove Hardver u donjem desnom uglu i izgubi mi se prijava novog hardvera i sve ispocetka.Nemocan sam.Najverovatnije cu morati Format C:

Vrh Dno