Šta je novo?

Safe mode

kalimero5

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2006
Poena
301
Pozdrav svima. Imam problem sa pokretanjem Safe moda, naime htio sam da skeniram komp antivirusom u S. modu ali prilikom podizanja sistema kada na pitanje o izboru vrste podizanja stavim da to uradi u safe modu, sistem krene sa radom izlista neke podatke i opet se vrati na predhodno stanje gdje opet pita za vrstu Safe moda ili da podigne normalno sistem. E sad ako ste razumjeli moj problem izvolite sa savjetima. :wave:

Ajd drustvo nije valjda da niko ne zeli da se smara oko ovog problema. Pokazite malo dobre volje. :type:
POZDRAV

P.S. Ovo sam ja onaj koji je postavio "problem" samo sto se javljam sa kompa od burazera

Poslednja izmena:
Meni se to desava.Izlista ti opcije koje ce biti ucitane u safe modu.Meni se par puta desavalo da jednostavno stane i nece dalje pa probam ponovo on ucita normalno safe mode.Probaj par puta zaredom

Resetuje ti se racunar zbog necega. Otkrij zbog cega i moci ces da udjes u safe mode. Ako ne uspes udji u recovery console (boot sa instalacionog CD-a) pa probaj da pocistis rucno i da eventualno zaustavis neki servis/drajver ako ti to pravi problem.

Meni je ovo totalno nelogicno! Zar ne bi trebalo da kada se komp startuje u safe modu radi samo sa najneophodnijim procesima. Ako ne radi safe modu trebalo bi da ne radi ni normal mod, bar ja tako razmisljam.

Evo odgovora sa malo zakasnjenja. Racunar sasvim normalno radi , ne resetuje se, sistem se prilikom paljenja normalno dize, znaci sve je OK, samo kada JA zelim da odem u SAFE MODE, on to nece do odradi. Dali ima neka opcija sa kojom sam mozda "lupio " zabranu njegovog rada, mada sumljam?

nisam cuo da takva opcija postoji i skroz je nelogicno da hoce u normalni mod a nece u safe mod... sve sto se pokrece u safe modu se pokrece u normal modu samo sto se u normal pokrece i gomila drugih stvari pa ne vidim nikakvu logiku...
reinstaliraj xp ako ti bas smeta taj safe mod

voodoons je napisao(la):
sve sto se pokrece u safe modu se pokrece u normal modu samo sto se u normal pokrece i gomila drugih stvari pa ne vidim nikakvu logiku...
o ovome sam i ja pricao tj. "nesto se ovde desava sto ja nikako ne razumem!"

Posto vidim da se moj opis "stanja" na kompu uzima sa rezervom ponavljam:
Racunar radi OK, nema restarta, nema kocenja sistema, svi programi se normalno otvaraju. Jedini problem je kada sam zelio da udem u Safe mod to nijesam mogao ni u jednoj od 3 ponudene opcije. Podsjecam vas da se jedan nas kolega iz ove diskusije javio da je i on imao taj problem i da je uzastopnim pokusajima pokretanja Safe moda uspio da to i uradi i to mi savjetovao. Iako to nije resenje problema, odradio sam to ali nista. Uradio sam i SFC/SCANNOW jer sam pomislio da ce eventualnom popravkom "stvari" doc na mjesto, ali nista.
Pozdrav svima

Jedino da digneš sistem sa CD-a pa proveriš o čemu se radi.

Podizanje racunara u safe modu cesto zastane na usitavanju agp.sys i ceka i po par minuta da bi nastavio...Mozda nisi dovoljno dugo cekao.

Nazad
Vrh Dno