Šta je novo?

Safari for Windows Beta 3

illidan

- Bike Camper -
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,605
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, cm atmos 240 - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - fosi audio za3 - kef q350, fiio ft1, all balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
gigabyte mo27q28g
Miš & tastatura
lamzu atlantis mini, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
Safari offers you a superior Web experience with outstanding performance. Even the most complex of pages load at breakneck speed. In fact, it loads pages more quickly than any other Mac Web browser. But that's not all. Safari uses the advanced interface technologies underlying Mac OS X to offer you an all-new view of the Web, one that's much easier to use.

http://fileforum.betanews.com/detail/Safari_for_Windows/1042667790/2

Safari offers you a superior Web experience with outstanding performance. Even the most complex of pages load at breakneck speed. In fact, it loads pages more quickly than any other Mac Web browser. But that's not all. Safari uses the advanced interface technologies underlying Mac OS X to offer you an all-new view of the Web, one that's much easier to use.

http://fileforum.betanews.com/detail/Safari_for_Windows/1042667790/2

do jaja izgleda i jos brze radi 🙂 Za sada ono sto mi smeta je sto ne selektuje ceo link na jedan klik kao FFox i IE vec mora da se ide na dvoklik...

I evo prvi problem 🙁
I sta sad?

Prilozi

• zbunj.webp
    zbunj.webp
    57.5 KB · Pregleda: 296
Meni puca kada dodajem tab na plus.

Sta moze da se ocekuje od beta verzije, samo bagovi...

Samo čekam kada će da pomenu da je to zbog MS OS-a koji namerno sprečava Safarija da radi normalno 🙂

Meni radi fino na XP sto se tice brzine, ali slova su boldovana :crash: kako da ih utanjim? ,)
Zasto se ne vidi "moja masina"? :crash: 😀
Ne radi mi back i forward tasteri na misu :crash:

@kUdtiHaEX
Evo ja probao amazon normalno sljaka

Poslednja izmena:
Meni kao da promeni default font u neki metallica font. Ne znam u cemu je fora.

Prilozi

• safari.webp
    safari.webp
    74.6 KB · Pregleda: 153
Ja nemam problema osim sto ne vidim polje "moja masina" na bencu. Za boldovana slova ima leka edit>pref.>appearance i polje Font smoothing stavite na Light i to je to. Jeste da nije idealno ali je dobro (kome smeta). Win XP obican. Sve radi ko sat

Pa...za sad, jedina razilka koju sam ja primetio je to da tri navedena rade, a ovaj nece nikako... 😀 . Mislim, pokrene se, ali nigde menija, znaci neupotrebljivo!

Znaci da ti nesto nedostaje cim kod nekog radi kod nekog ne. Jos uvek je ovo beta radice sve. A da je brz jeste!

Ja nemam problema osim sto ne vidim polje "moja masina" na bencu. Za boldovana slova ima leka edit>pref.>appearance i polje Font smoothing stavite na Light i to je to. Jeste da nije idealno ali je dobro (kome smeta). Win XP obican. Sve radi ko sat

A jesi li video kako kod mene izgleda? Nista od podesavanja to ne resava 🙁

Kod mene na XP SP2 probleme u prikazu je resila instalacija plug-ins-a za Flash i Javu (preuzeto sa Apple sajta koristeci Safari).

nadam se da je Safari na Mac-u bar 3 svetlosne godine bolji od ovog krša za Windows! Apsolutno ništa mi se ne sviđa na Safariju (iako je samo 2x riknuo za 2 dana), a pogotovu mi je smor to što je uvalio onaj glupi Apple Update, koji se NE deinstalira zajedno sa Safarijem! (i koji mi je, dan nakon uklanjanja Safarija ponudio apdejt QT-a, iako ja koristim QT Alternative, kao i predložio download iTunes-a! ahahahah, kakav spam!)

sve u svemu, Safari nije ni blizu Firefoxu ili Maxthonu!

Poslednja izmena:
Ova Beta 3 je (izuzev brzine) suvise ''sirova'' za normalnu upotrebu na Win platformi.

nadam se da je Safari na Mac-u bar 3 svetlosne godine bolji od ovog krša za Windows! Apsolutno ništa mi se ne sviđa na Safariju (iako je samo 2x riknuo za 2 dana), a pogotovu mi je smor to što je uvalio onaj glupi Apple Update, koji se NE deinstalira zajedno sa Safarijem! (i koji mi je, dan nakon uklanjanja Safarija ponudio apdejt QT-a, iako ja koristim QT Alternative, kao i predložio download iTunes-a! ahahahah, kakav spam!)

Sigurno jeste ali ne mogu da tvrdim jer ga nisam uopste koristio. Firefox na mac-u je malo nestabilan. I na mac-u FF trosi mnogo memorije ali to mac ne oseti jer stvarno sam odusevljen kako radi sa memorijom.

Najbrzi browser do sada. Ne radi mi bookmarks ali iz sve snage navijam da se bagovi što pre otklone pa da se rastavim od FF-a.

Da li se meni cini ili nije moguce podesiti proxy?

Na Mac-u beta radi odlicno, mada i ne primecujem razlike od prethodne verzije. Inace, na Win-u bar za sada nisam imao problema. Nisam primetio da je brzi u odnosu na Operu, pre bih rekao da su tu negde 1:1

Cudi me da se Delimir nije javio😀
Ja ga koristim pod Mac OS-om i radi fenomenalno. Uporedo imam i Firefox, verujte mi ne mogu da se porede. Ubedljivo najbolji browser. Nadam se da ce bagovi za windows uskoro biti sredjeni kako bi se uverili i sami.
1.7 puta brzi od Firefoxa
2 puta brzi od IE

Kod mene je sam podesio proxy, ništa nisam dirao, a radi, 🙂
Verovatno sam pokupi podešavanja iz IE ili FF

Nazad
Vrh Dno