Intersuje me posto su platforme za ova dva procesora cenovno odprilike iste,a odradio bi odredjem over clock,sta je isplativije intel ili AMD(bitni su mi kompresija,igrice ,i rad sa nekim manje zahtevnim 3D programima).Svaki komentar bi bio pozeljan
gutacdiskova je napisao(la):ali kada je overclock u pitanju tu je Intel u velikoj prednosti.Sto se tice 3d programa opet plus intelu
gutacdiskova je napisao(la):ja sam zagrizeni AMD-ovac ,ali kada je overclock u pitanju tu je Intel u velikoj prednosti.Sto se tice 3d programa opet plus intelu npr. Proengineer mnogo bolje radi pod intelom nego pod Amd-om ( to se odnosi na verzije 2000i i wildfire 2003, proE 2 nisam koristio pa ne znam ali moguce da je popravljena podrska za amd) 3d max i auto Cad nema neke razlike . Sto se tice igara mislim da je svejedno osim ako ces extremno da ga overclock-ujes ond je bolji Intel. Bolji odnos cena-performanse svakako je kod AMD-a. :bottle:
Krele81 je napisao(la):Intersuje me posto su platforme za ova dva procesora cenovno odprilike iste,a odradio bi odredjem over clock,sta je isplativije intel ili AMD(bitni su mi kompresija,igrice ,i rad sa nekim manje zahtevnim 3D programima).Svaki komentar bi bio pozeljan
Procesori su namenjeni razlicitim korisnickim grupama. Bolje bi bilo da si pitao, X2 3800+ ili Pentium D820 .Krele81 je napisao(la):Intersuje me posto su platforme za ova dva procesora cenovno odprilike iste,a odradio bi odredjem over clock,sta je isplativije intel ili AMD(bitni su mi kompresija,igrice ,i rad sa nekim manje zahtevnim 3D programima).Svaki komentar bi bio pozeljan
Pa fedja covek je pitao sta je isplativije uzeti za njegove potrebe od moguce dve konfiguracije,verovatno covek nema para za X2 3800+ koji je vise od 100eura skuplji.Tako da, moj savet ti je da ipak malo sacekas pad cene X2 3800+,gde bi po procenama trebao da bude cenovno jednak sa D820(nagli pad X2 familije treba ocekivati u martu ili aprilu,kada ce se u prodaju pusti nova AMD dualcore familija)drfedja je napisao(la):Procesori su namenjeni razlicitim korisnickim grupama. Bolje bi bilo da si pitao, X2 3800+ ili Pentium D820 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari