Šta je novo?

Sacred 3

Mental

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.07.2014
Poena
54

Izasao!

Utisci?

Poslednja izmena:
Nisam probao, ali ocene su slabe i ogromna većina user reviewa na Stimu je negativna.
Šteta što je serijal tako nisko pao, keca sam se baš naigrao (jedan od najboljih Diablo klonova).

da i meni je kec extra bio...
gledam i ja sad ocene, sve slabe, izgleda da je necu ni probati...

Slazem se, Sacred 1 je imao fenomenalno okruzenje i mozda i bolje cut-scenes nego sam Blizzard sto je imao, igrao sam je jakoooo dugo, ekspanzija je takodje bila jako dobra, dok mi dvojka vec nije bila to.

Sacred 1 mi je uzeo sate i sate zhivota. Sacred 2 me je jedva drzao nekoliko sati, a Sacred 3 sumnjam da cu i probati. Deluje ocajno, pogotovo uz naslove kao Path Of Exile, ili Grim Dawn, ili na kraju krajeva Diablo 3.

igra nema loot uopste a rpg - pisi propalo

Poslednja izmena:
Kec bio preterano dobar, dvojka krs, a ovo izgleda jos gore lol

Btw kako nema loot-a ?????????????? Pa sta ima onda pobogu, loot je poenta arpg-a xD

Poslednja izmena:
Kec bio preterano dobar, dvojka krs, a ovo izgleda jos gore lol

Btw kako nema loot-a ?????????????? Pa sta ima onda pobogu, loot je poenta arpg-a xD

"If all this got you thinking about how loot drops and equipment works when playing co-op, let me put your troubled mind to rest – there’s no loot, and you will only rarely come across a shiny piece of armor or a new weapon"

nema ni open world ako ti za utehu xD

pisi propalo kazem ja :smash:

Poslednja izmena:
ja sam na zalost probao ovu grozotu, napravljena je za konzole i sama po sebi igra je ocajna
nikome ne preporucujem da je igra

da, tacno se po ovom ringu oko likova vidi da je pravljena za dzojpede... facepalm...

Nazad
Vrh Dno