Šta je novo?

SACRED 2 – Fallen Angel GOLD

ZLI

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2002
Poena
620
Vidim da se stanca jos od 18.09 . Ako je neko nabavio da cujemo utiske.

Ja nesto ne mogu da ga nadjem u prodavnicama. Jel to sigurno izaslo?

http://www.sacred2.com/ Štancaju je vec 7 dana. Ali sam u medjuvremenu saznao da tek 1. Novembra izlazu u prodavnice u US. Za Evropu ne znam, ali teoretski cim je Gold moze da se pojavi u "prodavnicama"

Ja sam probao demo,klasican hack&slash,cini mi se sasvim prosecan (nista posebno) ja volim ovakve igre ali ne mogu da dam neki komentar dok ne izadje eng verzija.

Poslednja izmena:
Radi dobro,cini mi se da sam popalio sve na max (*** nemacki ali sam sve slajdere pomerio skroz u desno) bez AA u 1680*1050 fps je bio od 38-50.

E ja startujem demo izaberem new game start i ono mi da crn ekran i pishe mi Sacred 2 i tamo neshto i izadje mi iz igre.

pojavila se ali za sada samo nemacka verzija 12GB :)

"Mnogo je kume..." :S:

izashao je patch od 900mb koji igru prebacuje na eng. a da li radi ne znam :D treba da mi "stigne" nemachka verzija pa cu skinuti i patch pa cu da javim kako funkcijonishe ne mogu vishe da dochekam chekam ovaj sacred dosta dugo :)

bolje lepo sacekaj regularnu verziju, nije kao da cekas na nintendo wii :D

kolko mesta zauzima igra ? (instalirana)

12gb okruglo :) btw igra je odlichna i patch koji menja u eng radi dosta dobro naravno nije sve u eng. ali dosta jeste ali ipak cu kupiti eng verziju

Poslednja izmena:
Hmm, jel "odlicna" kao sto je prvi Sacred bio ili je stvarno odlicna?

I da li je jos uvek tu ona *****ska "paladin with wings" klasa ili sad imaju normalne klase?

meni je prvi sacred bio odlican prvih 5 sati, posle je polako ali sigurno postajao sve dosadniji i gori. Nadam se da je u ovom to izmenjeno :p

Upravo tako. Imao je on svetlih momenata ali brzo dosadi. I nema paladina nego onaj zenski angel (jedini put da sam igrao RPG kao zensko). Meni je cak i Dungeon Siege kec bio bolji od Sacreda. Valjda je ovaj nastavak bolji.

Na primer, Titan Quest sam smazao u jednom cugu ali to je verovatno zato gotivim mitove (grcke, nordijske, nebitno koje). Ja i danas dan upalim po koji put Rune da odigram.

mislim da je izashla i engleska verzija :)

Ajd' molicu utiske, da znam dal' da se bacam na download? :d

A i neki high res texture pack od preko 7 giga pa sa ovim cela igra je oko 20. :S:

Nazad
Vrh Dno