Evo svi Skrinovi na videlo,posle ovoga me stvarno ostavite na miru,pa sami presudite.
Prvo sam kupio plocu na Limundu,pretpostavljao sam da ne radi,isla je kao neispitana,ali pod naznakom da je neipsravna.
Ja nisam odmah video da nedostaje bios cip.
http://www.limundo.com/kupovina/Rac...cne-ploce/Asus-Cybertooth-990FX-R2-0/42839369
2.Kada sam je dobio od kurira i posle i sam video da fali bios cip,nisam ni stavljao memoriju a ni procesor zato sto nema cipa i sigurno nece dati sliku.
-Nasao sam cip za nju na Ebay-u za 14 dolara,medjutim,odustao sam od te zezancije i stavio plocu na KP.
Ploca je isla u rubriku za neipsravno i prodao sam je za 2 hiljada dinara,pod textom,BEZ PRAVA NA REKLAMACIJU,uostalom,evo i skrina.
Sve su slike visoke rezolucije,pa izvol'te i gledajte slike.Ako vas se uzima,uzimajte.
3.Covek se javlja posle 3 minuta i pise...NEMA BIOS CIP,dzaba ti sve i smajli.
Potom se javlja i kolega sinisa todorovic koji ovde laze i pise da sam pisao da je ploca od preko.
Ja sam tek posle saznao kad je napisao laz da je to bio on,ni ne secam se koji mu je nik na KP.
Napisao sam mu "Ploca je sinoc stigla,ide iz opisa sa oglasa,Pozz."
NISAM MU NAPISAO DA JE STIGLA OD PREKO,kako je ON to ovde slagao.
Elem,saljem tipu koji je video da nema cip jer ga je nasao posle par minuta,tip ima servis u Smederevu.
Na prvoj strani sam upisao da treba neki WINBOND 25X32.
Covek dobija plocu sledeceg dana,ubacuje cip i Ploca baca sliku !.
Evo skrina ocene koju mi je dao i Skrin prepiske.
Evo skrina koji mi je covek poslao kada je instalirao Windows na nju i podvukao koji cip je ugradio u plocu.