Šta je novo?

Sa kojim programom da izvucem podatke iz Divx filma?

AcaN

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2007
Poena
330
Kao sto naslov kaze sa kojim programom mogu da izvucem sve podatke iz filma(bitrate,fps,duzinu filma,codec,audio bitrate i sve sto ima) i da to izgleda odprilike ovako?

Kod:
Video Bitrate...: 1325kb/s
Video Codec.....: XviD (2x pass)
Audio Bitrate...: 448kb/s, 48000 Hz
Audio Codec.....: AC3 DD 5.1
Resolution......: 640x272 (16:9)
FPS.............: 23.976
Runtime.........: 1:50:21

Kod:
* SizE:..............: 700,85 MB
* CoDEcS:............: XviD
* Bitrate:...........: 782 kb/s
* REsoLuTioN:........: 660 x 282
* ViDEo.Fps:.........: 25,000
* QuALiTY:...........: DvDRiP
* RiP.METHOD:........: 2-pass
* AuDio.Type:........: ac3 5.1 (surround)
* BiTrate:...........: 375 kb/s
* Sample.Rate:.......: 48000 Hz

http://www.headbands.com/gspot/

Tako ko gore ne može automatski da se dobije jer si to iščupao iz nekog NFO-a koga je neko ručno sastavljao. Ali GSpot daje sve podatke (osim broja prolaza u enkodiranju, to zna samo onaj ko je ripovao film).

A ima i program sa imenom Super. Odlichan je za prebacivanje iz formata u format, i josh je dzaba. Svaka preporuka. Ako ocesh da vidish sve te detalje ubacish fajl na listu i dvaput kliknesh na njega

A ima i program sa imenom Super.Svaka preporuka. Ako ocesh da vidish sve te detalje ubacish fajl na listu i dvaput kliknesh na njega

Daj mi neki link za taj program da isprobam

Gspot nije los,ima dovoljno informacija,ali imam jos jedno pitanje.
Kako funkcionise AVI2Clipboard ?Jel zna neko?Skino sam program nesto sam citao ali mi nije jasno jer nema exe fajl,da se program pokrene,a ovako izgledaju njegovi rezultati izvuceni iz divx filma,e to bi mi dobro doslo.

info-cd1.jpg

Hvala u svakom slucaju na trudu.

Videoinspector

a za neke osnovne podatke moze i mpc

AVI2Clipboard dobar,dobar ali...

AVI2Clipboard dobar,dobar ali...
Ne cita MP4 fajl!
Sta sada,zna li neko slican program koji vadi podatke iz MP4?

A ima i program sa imenom Super. Odlichan je za prebacivanje iz formata u format, i josh je dzaba. Svaka preporuka. Ako ocesh da vidish sve te detalje ubacish fajl na listu i dvaput kliknesh na njega

SUPER © napisao ti je čovek, vrhunski program a besplatan.

I poprilicno glomazan.
:smash: Očigledno je da si potpuno nov u video editingu, pa i u kućnoj varijanti. Ja Super koristim godinama i nisam nikada imao problema.
To je program koji mi pomaže da bukvalno svaki video fajl, počev od onog snimljenog na telefonu, mogu da obradim u Adobe Premiere. Moćan, jednostavan i radi bez greške.

Uzgred jesu li homerruma i AcaN iste osobe ili se to meni samo čini:)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno