nidza je napisao(la):DFI lepo radi sa svakojakim kombinacijama modula, čak i sa različitim. Jedina bitna stavka je ubiti memory interleaving i ručno setovati module pri debelom overkloku (mada ovo važi za većinu ploča).
Perlez je napisao(la):Uzmi MSI K8N NEO 2 - ima 3 godine garancije i radi OK.
sasamil je napisao(la):Koliko vidim EP-8NPAJ vise nema da se kupi, dali je EP-8NPA7I dobra kupovina, odgovara mi manji layout zbog uskog kucista tako da mi se vise dopada, ako je stabilna na 320-330MHz koliko i moj sadasnji Epox EP-8KDA3I odgovara savrseno (nevredi ulagati u AGP grafiku)
sasamil je napisao(la):Kako na DFI da stavim pasivno hladjenje cipseta i 6800GS karticu. Ako to moze onda nema problema
sasamil je napisao(la):Izgleda da ce da padne Epox EP-8NPA7I valjda ce da radi na 300MHz 2.4GHz malo li je...
Mudri je napisao(la):Moj DFI radi 8x350MHz=2.8GHz.Prezadovoljan sam. Moze i na 2880 ali nije stabilno.
Mudri je napisao(la):Moj DFI radi 8x350MHz=2.8GHz.Prezadovoljan sam. Moze i na 2880 ali nije stabilno.
Misko je napisao(la):Ako je to 100% stabilno onda imas najbolji primerak proc u evropi (ako pricamo o sempronu 2800+)
Misko je napisao(la):Ako je to 100% stabilno onda imas najbolji primerak proc u evropi (ako pricamo o sempronu 2800+)
Falcon je napisao(la):What? :trust:
nidza je napisao(la):Ovde 2.71GHz rockstable već pola godine na 1.6v. Takođe 2800+. Ne vidim šta je toliko nemoguće da momku radi na 2.8, nije to ništa svemirski, verovatno jezgro za nijansu bolje, a bogme i solidna voltaža. Možda može i ovaj moj, nego nemam živaca da se zezam za 90MHz, i tako sam dovoljno puta rasuo Windows na parčiće dok sam provalio da treba da isključim memory interleaving. :d
Dosta offtopica od mene...![]()
nidza je napisao(la):Ne vidim šta je toliko nemoguće da momku radi na 2.8, nije to ništa svemirski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari