Dorry je napisao(la):6 (DFI) vs 0 (Epox)Bice jos malo 1 za Epox, samo da se Vule javi
![]()
Beki Bekic je napisao(la):Ja bih uzeo Epox.
PozZdraw
Rax13 je napisao(la):Zashto Epox??? Mislim nije 8NPAJ losha ploca, ali u odnosu na NF4x Infinity...
starac je napisao(la):Ajde neka meni neko objasni zašto je baš ta DFI ploča toliko posebna?
Koliko widim mnogi na benchu imaju probleme sa njima... Nisu one za swakoga...
nidza je napisao(la):Potpuno svejedno.
nDiablo je napisao(la):Ma necu ja maltene u opste da ga kloknem, jer nemam potrebe! Nabaci cu AMD Athlon64 2800+ (1800), mozda ga bacim na 2.0 ili 2.2! Sto sam siguran da EPoX moze to da odradi.
Znaci nije mi bitan toliko klok...
Zeleo bih da nemam nekih vecih problema, lepo kaze covek-mnogi se muce oko nje!
Mislim da je ipak mozda bolji za mene EPoX! :trust: :wave:
nDiablo je napisao(la):Ipak cu prvo da pojurim EPoX-a, zbog boljeg layout! Ali gde mogu da ga nadjem?? Mislim gde ima da ga kupim? Jedan DFI sam vec rezervisao ukoliko ne nadjem EPoX!!!
A i sta mi vredi 2 godine garancije kod DFI-a kad cu morati da menjam onaj njegov kuler, uskoro!
Moze jos neko da mi odgovori kako bi se slagao HIS x1600pro sa ovim epox-om?
Kako se slaze nForce4 4X chipset sa radeonkom?
Hvala
Misko je napisao(la):p.s. Ako neko ide na DFI neka zaobidje 2x resenja za ram, kad ima 2 ili vise slota popunjena obara na 333, i sa nekim modulima nije stabilna, barem su tava moja iskustva, 333 setovanje ponekad moze da se zaobidje iako ima 2 ili vise modula.
Uzmi MSI K8N NEO 2 - ima 3 godine garancije i radi OK.Dekara je napisao(la):Onda je bar prosto, posto ti ni jedna nece biti ogranicavajuci faktor pri OC na ~2.2k, uzmi jeftiniju, vodeci racuna o trajanju garancije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari