Šta je novo?

S7 edge ili S8?

G

Gileeee

Guest
Pozdrav svima!
Trenutno imam meizu pro 6, malo vise od godinu ipo dana i odlucio sam da uzmem novi telefon. Dvoumim se izmedju s7 edge i s8, razlika u ceni je oko 30e. Iskreno meni se malo vise svidja s7 edge, ali mi je jedino problem sto je on izasao pre 2 ipo godine, ali sto se tice specifikacija s8 nije mnogo bolji, cak, sta vise, s7 edge ima i bolju bateriju. Procitao sam bas dosta komentara o s7 edge i 90% ljudi koju su ga imali ili koji ga imaju kazu da je telefon neprevazidjen i da nece da ga menjaju jos, ali se samo bojim da, ako uzmem s7 edge, ce prestati sa apdejtom i zato nisam siguran sta da radim, koji telefon da uzmem iako sam video po internetu misljenja da i u 2018 vredi uzeti s7 edge. Moze li neko da mi da neki dobar savet? 🙂

Nećeš pogrešiti ni sa jednim. Oba su i dalje vrlo aktuelna modela. Na strani S7E je cena i youtube sadžaji zbog 16:9 odnosa strana. Na strani S8 je bolja kamera (ne i da opravda cenu), meni lepši dizajn i veći ekran. Dodatno, mogu odlučiti sitnice. Tipa, S7 ima fizičke tastere a S8 softverske. Softverski se ne kvare za razliku od fizičkih, naročito home dugme koje vremenom može da se izliže.

Ako pare nisu problem, uzmi S8.

Svakako S8. Ne slažem se da je S7E aktuelan model 😉

Ladno nisam video da je razlika u ceni 30 eu. Na koju foru. Mislim da je razlika 70-100.

Nazad
Vrh Dno