Šta je novo?

s4 I9515 Value Edition ili lg g2 16gb

voki88

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2014
Poena
210
Moja oprema  
CPU & Cooler
I7 13700f & be quiet pure rock pro 3
Matična ploča
MSI B660M BAZOOKA
RAM
2X16gb DDR4 3200mhz kingston
GPU
Asus tuf rx 6800xt
Storage
1tb nv2 m.2 kingston,ssd 240 kingston,1tb toshiba
PSU
Cooler master 750w
Kućište
MS titan pro
Monitor
DELL G2724D 2K 165HZ Adaptive sync
Mobilni telefon
a52
Pristup internetu
  1. Optički internet
imama dilemu koj mobilni uzeti izmedju ova dva? najvise me interesuje kamera cija je bolja pa sve ostalo,izgled vise mi se svidja s4 ali bi voleo vasa misljenja da cujem sta biste mi vi preporucili?

Na gsmareni imash varijantu za uporedjivanje telefona, pa mozesh da proverish sve karakteristike, a ono shto ja mogu da vidim je da g2 ima OIS, koji bi trebalo da pravi razliku. Ja znam da su meni sa L920 sa OIS-om slike odlichne, a kako vidim da je na gore spomenutoj areni g2 ushao u ring sa L1020, IP 5s, HTC One, Sony Xperia Z1 i Samsung Note 3, cenim da je kamera malko bolja nego li na SGS4. Procheshljaj malo, ima bash uporednog i testa i sa SGS4 i SGS5, pa cesh tamo skupiti dovoljno info za odluku.

Imao sam s4 pre g2...
I moj utisak je da je kamera bolja na s4 u slabom osvetljenju na dnevnom svetlu nema neke razlike. Sve u svemu + bi dao s4 za kameru i slot za sd karticu. Sve ostalo mi se vise svidja na g2. Izrada,ekran,baterija,double-tap otkljucavanje,jaci procesor (ali sumnjam da ces primetiti razliku).

Razlika je veoma primetna, LG radi na Lolliju mnoogo puta bolje nego S4. O ekranu da ne pricamo, Amoled...
Po ovim slikama se vidi da LG ima mnogo bolju kameru. Ono sto je bolje kod kamere na S4 su mozda close-up slike. 100-Crop-01-Detail-1.jpg 100-Crop-01-Detail-2.jpg
LG G2 je dosta puta bolji od S4, on je u rangu sa S5 a ne sa S4. Veruj mi, neces se pokajati ako uzmes G2, i ja sam imao dilemu isto izmedju S4 i G2, kad sam oba video u realnom radu, jedan do drugog, primeti se da je G2 mnogo bolji telefon.

a da li neko zna sta je sa onim problemom sa g2 oko snimanja kada je vidljivost slaba i slikanja da li se resio taj problem?

Kakva tacno vidljivost? Ja dosta koristim kameru a nisam primetio nikakav bag sem ponekad auto fokusa.

G2 definitivno. Samo prveri ekran dobro. Desava se da pozuti jeda deo usled jakog pritiska. I proveri da li te sagovornik dobro cuje. To su greske sa kojima sam se ja susreo dok sa imao g2. Sve preporuke za njega. Ima njbolju podrsku na forumu.

kada je mracno na to sam mislio
obavezno ima da proverim ovo sto si mi rekao hvala na info:)
kazi mi samo kako da to pritiskam pa da vidim da li je zut ekran normalno ili malo jace?

Poslednja izmena:
drug je seo na tel. Pa je to prouzrokovalo kvar ta zuta fleka pojavljivala se kada se tel malo zagreje od koriscenja, pa se videlo na beloj pozadini. Ince neko mi je rekao da jelepak problm. Tako pokreni neki bechmark i onda screen test. Obavezno izvrti par telefona, vise mreza i proveri kako te cuju sagovornici. Mana je mikrofon.

Zavisi sad, ima i novijih verzija, meni na primer, nema problema sa mikrofonom. Sto se tice kamere pri slabijem osvetljenju, tu znaj da je bolja kamera od S4. Evo ti i sam procitaj i proveri o kameri.

Sto se tice zutog ekrana, to je do lepka, i do njega dolazi zavisno od tvog koriscenja, jer kad ga koristis pri velikim temperaturama(igranjem igrica, pogotovo napolju kad je vrucina), lepak se otopi i pusti tu boju. Ukoliko uzimas nov tj. sa garancijom nemoj ovo da te brine jer to obuhvata garanciju.

Eh,sta docekasmo,da kriterijum za izbor telefona bude kamera pri slabom osvetljenju, a ne kvalitet izrade, brzina, softverska podrska, trajanje baterije...

druze, ne gubi vreme na gluposti. Kakvo snimanje videa pri low light uslovima, jel tebi treba mobilni telefon ili dslr ili neki kamkoder? Sta vredi bolji low light video pa cak i kamera kao kompletan feature kad je sve ostalo losije.

uzimacu polovni tako da mi bas nije sve jedno sa tim ekranom i lepkom.
da li postoji neko resenje za to vidim na netu i oneplus ima isto taj problem?

Poslednja izmena:
Uzimao novo ili polovno, ne menja nista. Generalno ima tih problema sa G2, i moze i na novom i polovnom da se javi. Uzmi neki sa bar 6m garancije.
Resenje je zamena displeja.

kupio nov g2 i svidja mi se :D

Jel si sa garancijom uzeo? Kako se kreće cena nove G2ojke sada?

da sa garancijom.garancijom od 6 meseci 260e a dve godine oko 42-43ooo .

Skupo to sa dve, ja sam u februaru sa 2 godine garancije uzeo za 290€.

jeli jel znas kak se resava ovo sa kamerom pri slabom osvetljenju malo secka? nalazio sam nesto ali nerazumem

Koju verziju koristiš? To za seckanje u Mode stavi Auto Intelligence.

model je od 16gb. stavio sam ali i dalje isto.

Nazad
Vrh Dno