ivanbo2003
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.07.2005
- Poena
- 380
The Killer comiteted a suicide 😀 😀 😀Nedjo je napisao(la):
ivica je napisao(la):Jadna je ta pobeda i nad x1300pro
Uzaluden su tolike frekvencije kad tek sa 1,4GHz za memoriju jedva i neshto prelazi x1300pro koji ima skoro upola nize frekvencije memorije. Lichi na isto ono shto je proshao ATi, kill-avi drajveri. Ali upravu ste greota za tu memoriju.
Nego ako se setimo i ATi je tako pocheo rat sa NV-om i uspeo da se izbori. S3 mora dobrano da se pomuchi da bi uspeo da se probije masovnije.
Ja ne znam druze kakvo ti iskustvo imas, ali moje iskustvo sa S3om je veoma prijatno. S3 Trio V64+ je bila sjajna kartica, a S3 Virge me i dan danas sluzi kad zaglibi flashovanje BIOSa na "teretnom" radeonu...gx-x je napisao(la):ja sam svaki put, kad bi me izvarali da kupim neku S3 karticu, plakao od muke i S3 kompaniji zelim zelim ono sto im se vec i desava: dugu i bolnu smrt... Misljenja sam da oni ni pristojan digitron ne bi mogli da proizvedu, i taj bi gubio brojeve i gutao racunaske operacije, a verovatno i blokirao svake 3 sekunde...
Virge 4mb 250dm?! To te neko opako z :d Ja sam je kupio maltene odmah cim je izasla za nekih stotinak! Mozda malo vise, ne secam se tacno. Ali znam da je Voodoo kec kostao k'o sv. Petra kajgana u odnosu na virge!gx-x je napisao(la):pa ne govorim o tome, govorim o vremenu kad sam dao 250dm za virge 4mb kao ovo ono, reklama, karta super, kupim, pokrenem mortal kombat 4 i igra secka i radi ocajno, i onda uzmem voodoo1 za iste pare, ubacim i WOW ! jedino sto naravno nisam mogao da prodam s3 virge jer ga niko nije hteo...Jednostavno S3 je uvek bio 3 godine iza zahevnosti i trenutne tehnologije...reklamiraju da im proizvod radi nesto sto ne radi...i kradu ljudima pare...
Cisto sumnjam da ce oni da spuste cene nV i Ati chipovima. S3 odnosno VIA je potisnuta i sa trzista cipsetova, ostalo im je samo da prave procesore za embeded uredjaje.Darko je napisao(la):Polako ivice - inquirer obicno tracari na sve strane, ali ima tu i neke istine. Ako kartica zaista tako malo trosi, zamisli sta moze da se uradi malom modifikacijom napona jezgra? Sa tako jednostvnom arhitekturom sigurno ce OC biti sasvim zadovoljavajuci. A drajveri ce se vec poboljsati. Sve u svemu, raduje me vest da je S3 jos uvek u igri i da se koprca. Bice sjajno ako dobijemo i treceg igraca (nize cene!).
Samo mi nije jasno kako radi onaj Non-linear Scaling algoritam... Nesto je tu sumnjivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari