Šta je novo?

S3 pitanje

bojanb

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
309
Dragi forumaši,
Kako mogu da saznam info o mom Samsung Galaxy SIII tipa koliko je star...gde je kupljen...koliko je korišćen itd. Postoji li neki vid provere?

To si mogao da postavis u S3 temi. Nisi morao da otvaras novu temu.

Ne postoji nikakav vid provere.

Gde i kad je kupljen mozes da proveris na racunu, ako ga imas.

Pozdrav

Ocigledno hoce da kupi polovan... Takva provera nije moguca ...

Dragi forumaši,
Kako mogu da saznam info o mom Samsung Galaxy SIII tipa koliko je star...gde je kupljen...koliko je korišćen itd. Postoji li neki vid provere?

Instaliraj DroidStats, on pokazuje koliko je do sada bilo minuta razgovora, poslatih i primljenih sms-ova, koliko se koristio mobilni net i net preko wifi mreže...
Ali ako je na telefonu odrađen wipe cache i dalvik, odnosno otključan bootloader i prošli korisnik se igrao sa romovima, podaci koje će program da učita neće biti tačni

I ako je koristio triangle away nećeš ni videti koliko je puta flešnut. Telefon se lako vraća u stock fabičko stanje :)
Gledaj tragove na njemu da li se vide, datum na garanciji i pečat tj. da li je overena (ja sam imao slučaj da mi je jedan lik prodavao S3 bez overene garancije). Ako kupuješ nov mora da bude u fabričkim folijama napred i pozadi, baterija nije ubačena u telefon i zapakovana je, sve ostalo nije novo.

Poslednja izmena:
Folija je bila napred... postojala je folija i za pozadi, ali je baterija bila unutra. Ostatak opreme uključujući i uputstvo je bilo zapakovano. Telefon nema znakova korišćenja. zato me zanima na koji način mogu da proverim da li je korišćen. Nije bitno ako je paljen jednom dva puta, ali ako je korišćen neko vreme drastično menja situaciju. Ja sam preko telenora uzeo Huawey G300 i palila ga je riba u telenoru. I upalio sam ga ja kod kuće na 2 min čisto da vidim kakav je tel i da li sve fercera i prodavao sam ga kao da je nov. To u suštini jeste nova stvar iako je baterija bila unutra.

*** nekom je to novo nekom polovno, zavisi. Ako je taj imao folije tesko da je mogao da ga koristi, prednja folija je cela u reklami, skoro se i ne vidi displej.

Nazad
Vrh Dno