Šta je novo?

S3 DeltaChrome ?!?!

S3 ?!
Nepoverljiv sam u principu prema svim najavama (primer: Parhelia), a narocito kad se pominje S3 :)

STA CE BITI BICE

S3 je moj favorit. Uvek su pravili dobre cipove (od Virgea do Savage4 i 2000), i u vreme izlaska su bili vise nego ok, a prilicno jeftini. Bila bi to mozda i najbolja konkurencija NV i ATI, a to znaci bigger bang for a buck.

Crni je napisao(la):
S3 ?!
Nepoverljiv sam u principu prema svim najavama (primer: Parhelia), a narocito kad se pominje S3 :)

A tek kada se zna da je VIA davno kupila S3.
Nego, ovo ce kada se pojavi biti samo prosecna karta, cak i ako ispune sva obecanja. Pojavice se tek 2004, a tada ce i GF5MX izaci i verovatno imati slicne mogucnosti.

Dakle, ATI i nVidia, makar za sada, nemaju cega da se plase.
Eventualno SiS, koji gadja isto trziste sa svojim Xabre (ono sto ostane posle nVidia-e i ATI-a).

Pozdrav!

p.s. a pisca onog clanka treba spaliti na lomaci, Kwon said. :)

A cini mi se da se u tom clanku spominje da ciljaju na "mobile solutions"? Tako, cisto sumnjam da ce biti ista vredno (postujem ja s3), i ako bude, nece biti na vreme.

A tek kada se zna da je VIA davno kupila S3.
Ma kupio je neko i Diamond-a pre toga, ali dzabe :( (prava steta).
Mada kad se setim V64+ i Virge-a.... To su bili dani sa malo para o kojima S3 sada masta, jer se posle toga nisu bash proslavili. Savage je najavljivan kao nesto "revolucionarno"...
Ima VIA pametnija posla: KT400A, a s obzirom na to kako je Intel krenuo dobro bi im dosao KT500 i to odmah revizija A, mada bice samo da onaj UMC pocne da radi kako treba :)

S3? Nema teorije...cisto sumnjam da ce uspeti nesto vise da urade..

Nazad
Vrh Dno