Šta je novo?

Mobilni telefon S24 ili Pixel 8

Koji mobilni telefon kupiti

eazy-i

Cenjen
Učlanjen(a)
06.09.2018
Poena
115
Hteo bih da zamenim Pixel 7 Pro 128GB manjim telefonom, i nakon dosta razmatranja izbor je pao na dva modela iz naslova. Pixelu bih oprostio što nema telephoto kameru jer nju i ne koristim preterano. Razmišljao sam i o S23 međutim model star godinu dana mi ne dolazi u obzir. Xiaomi 14 sam takođe gledao, ali preskup je. Pixel 8 128GB je 530€ dok S24 razmatram verziju 256GB zbog UFS 4.0 memorije, on je 730€. Pitanje sad, da li se isplati dati 200 eur više i da li se oseti razlika baš toliko u performansama, kamerama, AI i generalno UI? Šta je bolja kupovina generalno...

Буквално једино што је боље на Пикселу је камера, наравно ако не причамо о систему камера већ о класичном point & shoot фоткању. Боља батерија, екран, дизајн(субјективно), мање грђи егзинос од овог у Пикселу, бржа меморија(на 256 моделу)...

Ако је нов, да,верујем да је мали S24 са SD 8 Gen 3 зло... Само провери колико је поуздан продавац

Imam sad opciju da uzmem nov S24 Snapdragon 256GB CN verzija za 700eur ali bez garancije, šta kazete da li se isplati rizik?
Ja sam uvek uzimao cn, hk ili taiwan (isti hardver) i nikada greške ni sa jednim. Jedino što nećeš moći da menjaš delove kod nas u zvaničnom servisu kad i ako dođe vreme za to (tipa baterija oslabi posle 3-4 godine). Ali lično, ako si već "gadljiv" na 23 seriju, uzeo bi to bez razmišljanja. Hint: imaj na umu da nemaš esim ako ti slučajno treba

Ако је нов, да,верујем да је мали S24 са SD 8 Gen 3 зло... Само провери колико је поуздан продавац
Provericu sutra uživo, deluje provereno, čovek ima radnju mobilnih i uvozi ove Snapdragon verzije iz Tajvana.

Vrh Dno