Šta je novo?

S2 h+

TkemaaNajk

Cenjen
Učlanjen(a)
06.01.2011
Poena
154
Jedno kratko pitanje :) Uzeo sam Galaxy S2 pre par dana. sta znaci ikonica H+ sa strelicama koja se pojavljuje pored sata i baterije u gornjem desnom uglu ekrana ?

hiv + :d

Ahahhaaha :D

Kad imas H+ o ti je ukljucen net, i ako nemas megabajte u pretplati, spremi se da platis poveci racun x)

H+ je ujedno i najbrzi net na mobilnom koji mozes da imas kod nas na nekoj lokaciji.

Pa kako da ga iskljucim? Ja sam pripejd i skinuo mi je do sad 50 dinara sa kredita. :(

U opcijama iskljucis Mobile Data (Data usage) i nece skidati vise ni dinara.

Poslednja izmena:
To kad ljudi kupe telefon koji im ne treba nego eto cisto da se ima..

Idi u podesavanja i nadji mobile data i odstikliraj. A posto ne koristis net (ne znam koji ce ti djavo onda S2) stavi i GSM only jer ti ne treba da ti radi 3G i kida bateriju.

Koristiti skup Android smartfon bez interneta (pa makar to bio wifi 1h dnevno, u najgorem slucaju).. pa to je kao da planiras da vozis bmw mesec dana sa 5l benzina :) :d

Sta ces voledu ljudi da budu IN:D
Android bez interneta je neupotrebljiv.

Koristiti skup Android smartfon bez interneta (pa makar to bio wifi 1h dnevno, u najgorem slucaju).. pa to je kao da planiras da vozis bmw mesec dana sa 5l benzina :) :d

Ne znam, bolje da ne pricam nista da ne ispadnem 'vakav i 'nakav. A malo da ti ispravim poredjenje: kao BMW-a iz M serije, posto imas i nejakog 316 x)

Važno da stoji ispred u dvorištu, da se komšije dive i zapitkuju kada dodju na jednu ljutu :)

nemojte tako, navigacija na 4,2" je izvrsna...

Za to ti ne treba s2. Imas za vise od duplo manje para da kupis odlican telefon sa ekranom 4''>
Al *** kad nije S II

Ali ko jos koristi prepaid i sta ce ti android bez neta ?

S II je keva!!! Realno, nabavi neki net, to ti je jos malo kao da si kupio komp, a nemas net, niti planiras xD

Imam kuci Wi-Fi i to mi je za sada dovoljno :) U skoli mi net i ne treba. A sada u gradu ima puno mesta sa konekcijom za internet tako da sam miran :)
Jos jedno pitanje - pise da imam 16Gb memorije al kako da prebacim neku igricu ili aplikaciju koja je poveca na tih 16Gb (na USB memoriju) ? :)

S2 ima 16Gb memorije od kojih je nama dostupno nekih ~11Gb, sve to instaliras ide automacki ide u tu memoriju (USB memorija).

Imam kuci Wi-Fi i to mi je za sada dovoljno :) U skoli mi net i ne treba. A sada u gradu ima puno mesta sa konekcijom za internet tako da sam miran :)
Jos jedno pitanje - pise da imam 16Gb memorije al kako da prebacim neku igricu ili aplikaciju koja je poveca na tih 16Gb (na USB memoriju) ? :)

Prikacis telefonom usb kablom na racunar i kopiras sta ti treba u njega.

o boze, covece, jeste da ne postoji glupo pitanje, po definiciji, ali brate.. procitaj nesto o telefonu na netu, imas vrhunskih foruma na temu, ako vec zelis da se igras s njim... a za te konekcije po gradu, da se povezem sa pricom o bmw M i 5l benzina, ti je kao da isti, gore pomenuti M6(npr) :D , dovezes do pumpe i sipas 3 dl corbe, da cujes kako radi u leru..

Kako da procita kad nema net? :d

pa ima kod kuce, vidis da ima cak i wifi...:D

Dajte, ljudi, dete je u pitanju, skolarac. Lepo je pitao, ne morate da ga lozite po forumu. ;)

Ja kad sam bio skolarac, nama roditelji nisu kupovali igracke od 300 e. Al smo imali dial up ...

Jos jedno pitanje :D Da li neko zna dobar i proveren nacin kako da instaliram apk fajlove (igrice) koje sam skinuo na komp, na telefon. Treba mi postupak :D
Hvala unapred ! :)

ima odlican nacin,kopiras ih na telefon i pokrenes instalaciju:)

Citao sam na nekom sajt da telefon prepoznaje samo aplikacije sa marketa a za ostale treba neka opcija da se iskljuci pa zato pitam :)

To je tacno, zato ces morati da u opcije>security>unkown sources da stikliras.

Nazad
Vrh Dno