Šta je novo?

S.w.a.t. 4

byello

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
304
Ne propustite, izasao je u prosli cetvrtak!!!!!

Najbolji team shooter po meni, tesko mi je da kazem ali je zaj... i Brothers in arms

Stvarno vidio sam i ja slike ...igra je cista pervezija....vrhh..sjutra je uzimam i objavljujem utiske ;)
Poz...

jel to nesto kao rainbow 6?
koliko je zahtevna?

U tom je fazonu igra , timska pucacina....A koliko sam mogao da vidim po netu niej nesto pretkerano zahtkevna ..ono standard....Sjutra javljam kako radi na mojoj makini ;)
Poz...

Kako pa moze da radi na tvojoj masini? Da nece mozda da koci!?? Daj, ne preterujmo...

Koliki su minimalni zahtevi za pokretanje igre

Pa Mogu ti reci da kod mene na celeronu 2.4 i Gforce 5700fx, na 1024x768 ume da stuca

Jel ima neko ko je bas igrao Rainbow Six da prokomentarise o igri...
Ja sam fan Rainbowa i gotivim igre u tom fazonu... jeli ovo samo losa kopija, ili igra ima svoj smek..?? Posto sam video da ima dosta istih komandi tipa, "open and clear", "open flash and clear" itd...

Boris Lozac je napisao(la):
Jel ima neko ko je bas igrao Rainbow Six da prokomentarise o igri...
Ja sam fan Rainbowa i gotivim igre u tom fazonu... jeli ovo samo losa kopija, ili igra ima svoj smek..?? Posto sam video da ima dosta istih komandi tipa, "open and clear", "open flash and clear" itd...

Ima apsolutno svoj shmek,uzimaj obavezno,ali obavezno.

Hvala na preporuci, videcu da je sto pre nabavim, samo ne znam odakle :D

Ljudi ovo je bre DOBRO! Ako ste igrali rainbow serial, ne propustite! :wave:

Kod nas ovamo u klubu je na 2CD (obicna ) ;)

Evo sad sam je sitalirao...znaci igra fino djeluje mada mnogo ljepse izgleda na slikama (barem po meni)...Dosta je realna pucacina, za one koje ne znaju 2 metka i neprijatelj je gotov.Samo mi malo oruzuje ne djeluje kao realno .npr. M4 mi mnnogo cima na fafal, ali sto znam mozda mi se cini dok se malo ne ucvikam....Sve u svemu vrijedi odigrati.Sto se tice zahtjevnosti,nije prevelika.Ja na mojoj masini je igram u 1280x1024 sve na high..na very stuca dosta.CPu je na 2.4 ghz ali graficka nije o/c ;)
Poz...

Vrh Dno