Šta je novo?

s-video u skart kabl

nikolaf7

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2005
Poena
405
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600, Lc cc 120
Matična ploča
Gigabyte B550m ds3h
RAM
2x8gb ddr4
GPU
GB Aorus 1080ti
Storage
WD i Samsung SSD, Toshiba HDD
Kućište
Bitfenix Shinobi
Miš & tastatura
G502 hero
Mobilni telefon
Samsung A34
Treba mi da povezem komp i tv, u bg elektroniku je 1500 din, ima li neko da to pravi jeftinije? Zvao sam i logo i kazu da nemaju a ona radnja u sremskoj kod zelenjaka je zatvorena

Imas da kupis na N.Beogradskom buvljaku ili na pijacama ovaj adapter. S jedne strane scart a s druge s-video i cincevi i to dosta jeftinije.

Prilozi

• videoware.jpg
    videoware.jpg
    6.2 KB · Pregleda: 86
Imas da kupis na N.Beogradskom buvljaku ili na pijacama ovaj adapter. S jedne strane scart a s druge s-video i cincevi i to dosta jeftinije.

Ovo ima za 250 din. na sledećem mestu
Akustik, konektori i kablovi. Svetozara Markovica 40
011/3238478, 011/3239856

zvao sam u akustik i lik mi kaze da mi treba nekakvi adapter za karticu, leadtek 6200 je u pitanju, sta je to i gdje to da nadjem?

Kakav "adapter za karticu"? Ako imas S-Video out, treba ti muski S-Video konektor za njega, a sa druge strane kabla kakav god hoces, u tvom slucaju scart. Sta ti je tacno rekao lik?

tehnomarket - fontana, tamo sam ja uzeo, samo kolko se secam cena je bila oko 1000din, ali mislim da imas tamo jos par vrsta, losijeg kvaliteta naravno po manjoj ceni.

Taj je mislio (u akustik) na adapter koji ce ti svideo bacati na chinch...verovatno :)

Kupish za 200-250 din na buvljosu vec pomenuti adapter (imash gore sliku, samo shto nema ni jednog kabla), kupish svideo kabl (jedan kraj utaknesh u karticu, drugi u taj adapter, a adapter u tv) i vozi :)

Nazad
Vrh Dno