Šta je novo?

S.t.a.l.k.e.r

Paradigma

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
740
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i9-10850K | Corsair Hydro Series H80i v2
Matična ploča
ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
RAM
Trident Z RGB DDR4-4000 CL18-22-22-42 1.35V 32GB (4x8GB)
GPU
PNY GeForce RTX 3080 Ti 12GB XLR8 Gaming REVEL™ EPIC-X RGB™ Triple Fan
Storage
Samsung SSD 970 PRO 1TB | Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB | WDC WD80EFAX | WDC WD80EFBX
Zvuk
Sound Blaster Z
PSU
Cooler Master V1000
Kućište
Thermaltake Level 10
Monitor
ROG SWIFT PG348Q
Miš & tastatura
Logitech G903 Lightspeed Wireless | Logitech PowerPlay | Corsair K70
Ostale periferije
BOSE Companion 50
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Negde na 6. strani teksta kaže:

Imagine a teammate firing a 50 cal. mounted to the roof or your Yugo as you speed around. Okay, that may not sound too great, but the choppers, trucks and BMP's in the game would be fun for a run-and-gun.

:d:d:d

Šalu na stranu, igra izgleda fenomenalno. Još da mi je par hiljada € za upgrade ;)

He he, a sta mislite kako je onima koji su igrali alfu i detaljno izgustirali trejlere od ~200mb ? :p

Igra izgleda fenomenalno.Negde sam procitao da S.T.A.L.K.E.R treba da bude optimizovan za AMD64 tj. da bude prva 64-bitna aplkacija.

Poslednja izmena:
nisam siguran da ce biti PRVA ali sugrno medju prvim 64bitnim aplikacijama

Ja sam trejlere vec izgustirao,tj. imam ih bar tri cetiri po 100-200MB po trejleru i ako ce igra onako da dobro izgleda onda steta jer necu moci da je igram :(

p.s.Bas me zanima da li negde ima detaljan opis te alfa verzije(osim kod Toma)?

Poslednja izmena:
MA igra ima da bude bomba , em sto se tice frafike em sto sse tice price , nego necu nista da pricam dok ne izadje...
Pozdrav...

Od Stalkera ocekujem vise nego od Half-Life-a.

boga mi, ja sam video screenshotove... Stalker ce biti na momente smoran, kao morrowind. Dobar, ali smoran. HL2 mora biti intense i ima kvalitetniju grafiku i bolju fiziku. To sam video u filmovima, evo Opti moze da kaze ;)

Ma nije poenta u grafici ili fizici vec u gameplay-u. Stalker nije samo fps, vec je u njega inkorporisana avantura.
To je stvar ukusa. Neko prosto voli intenzivnu akciju a neko razvijenu pricu i elemente vidjane u drugim zanrovima.

P.S. ma oduvace ih Stalker, bre :p

byMaX je napisao(la):
boga mi, ja sam video screenshotove... Stalker ce biti na momente smoran, kao morrowind. Dobar, ali smoran. HL2 mora biti intense i ima kvalitetniju grafiku i bolju fiziku. To sam video u filmovima, evo Opti moze da kaze ;)

ajd molim te obrazlozi kako si to sve zakljuchio kroz najobichnije screenshotove!? :eyebrows: :)

zashto ce biti smoran? zbog amtosfere?pa ne znam shta ochekivati od postapokaliptichne okoline chernobila (za sada najoriginalnije pored svih alijena, napushtenih baza, nauchnih kompleksa itd itd)? sigurno ne palme i ribice u bikinijima :p

OptiPlex je napisao(la):
Ma nije poenta u grafici ili fizici vec u gameplay-u. Stalker nije samo fps, vec je u njega inkorporisana avantura.
To je stvar ukusa. Neko prosto voli intenzivnu akciju a neko razvijenu pricu i elemente vidjane u drugim zanrovima.

P.S. ma oduvace ih Stalker, bre :p
pa i HL nije samo fps vec i avantura + ima razvijenu pricu...
intezivna akcija = ozbiljni sima,painkiller.....nikako half life.

Meni i dalje nije jasno zasto kad su u najavi dve igre (buduci hitovi) obavezno
mora da se povede rat koja je bolja.....pa boze moj igracemo obe....kamo srece da ih je i vise u tom rangu.

Ovo po stoti put pricha stalker vs hl2 :)
Jel treba da ponovim da je stalker samo jeftina varijanta HL2 ;)

Aaah, dobrodosao guru :)

To sto kazes i jeste i nije, i odnosi se samo na grafiku...ima za nijansu goru grafiku i malko neinteraktivniju fiziku. A zadnji trejleri su brooka dobri !

izem ti grafiku...

A gde mogu da skinem bolje trejlere? Trazio sam - ili mi trazi da se ulogujem, ili uopste ne moze da se skine.

Paradigma je napisao(la):
Na tomi sam video nesto screenshoot-ova i mogu vam ..........

Pa sto ne dodjes do centra i pogledas malo trejlera na temu S.T.A.L.K.E.R

Pozdrav!

alexa je napisao(la):
Pa sto ne dodjes do centra i pogledas malo trejlera na temu S.T.A.L.K.E.R

Pozdrav!

Ih, vi to internet provajderu? ;)

Pa imam trejlera nekolicinu ali ove slike sto sam pogledao na tomi su svezije od toga.

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Ovo po stoti put pricha stalker vs hl2 :)
Jel treba da ponovim da je stalker samo jeftina varijanta HL2 ;)

Jeftino ne znaci i losije !

G!!! je napisao(la):
ajd molim te obrazlozi kako si to sve zakljuchio kroz najobichnije screenshotove!? :eyebrows: :)

zashto ce biti smoran? zbog amtosfere?pa ne znam shta ochekivati od postapokaliptichne okoline chernobila (za sada najoriginalnije pored svih alijena, napushtenih baza, nauchnih kompleksa itd itd)? sigurno ne palme i ribice u bikinijima :p

Moj lapsus - imam oko 400-500 mega videa sa E3, evo Opti moze da posvedochi. Dakle, nisu samo screenovi. A i procitao sam tonu preview-ova...

Lazes, maxo, nemas ih ni 400 mega :d :)

pazi mogu da se kladim da ce ti i hl2 i stalker biti smoran posle toliko odgledanih videa prochitanih preview-ova screenshootki i ostalog :)

jednostavno to je sve jedan veliki SPOILER (kao da gledash 10 razlichitih trejlera za neki film, normalno da kad odesh u bioskop necesh biti odushevljen dotichnim, mozda ti se svidi ali...)... ili josh bolje poredjenje da prvo odgledash onaj dokumentarac kako je sniman film pa tek onda odgledash film.. bljak ;)

Ne, ne, veruj da nije. Po par situacija, i to je sve, borba sa mutantom u gradu, sa zverima na poljanama, par interakcija sa NPC-ovima - dovoljno kratko da ne pokvari, nedovoljno dugo da te zadovolji :)

Vrh Dno