Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

Kako da budem opet loner, slucajno sam preko nekih kvestova za freedom, postao i sam freedom-ovac...cak su mi dali i neko prototip odelo(njihovo)...bacio ga...:mad:

ali ja necu da budem sa njima, ne mogu da odem do Bar-a ko covek, jer me kidaju Duty, a i svi ostali loneri, hoce reward verovatno..:D

Dakle, ima li nade da ponovo budem Loner...jos sam sad i veteran, a i reputacija je na excellent...imam oko 700 poena i preko 400 killed stalkera...:smoke: ponosan sam....jedino ono Freedom me je*e...u mozak...

Kako da budem opet loner, slucajno sam preko nekih kvestova za freedom, postao i sam freedom-ovac...cak su mi dali i neko prototip odelo(njihovo)...bacio ga...:mad:

ali ja necu da budem sa njima, ne mogu da odem do Bar-a ko covek, jer me kidaju Duty, a i svi ostali loneri, hoce reward verovatno..:D

Dakle, ima li nade da ponovo budem Loner...jos sam sad i veteran, a i reputacija je na excellent...imam oko 700 poena i preko 400 killed stalkera...:smoke: ponosan sam....jedino ono Freedom me je*e...u mozak...

Probaj da koknes jednog...;)

Ponosan si jer si ubica stalkera ? :trust:

:D

Traitor to your motherland?!:p

Ma vecinom banditi :p

Nije da se sad vadim, ima tu i Duty...prvi pocinju...

probacu da roknem freedom...:S:

Zavrsih ovu sjajnu igru konacno, mislim da sam ubo pravi kraj.
Nasao sam monolith i odbio ga, pojavilo mi se "task failed" za "find wish granter", kako sam skapirao to je samo zastita od radoznalih stalkera :) vratio me je u NPP i tu sam ne vijao sa onim vojnicima po krovovima i prolazio kroz one portale/anomalije. Na kraju ja/Strelok unistim neke experimentalne komore i lezim u travi duboko zamisljen :d
Voleo bih da neko samo potvrdi da ne budem u zabludi da sam igru zavrsio kako treba...
Jos jednom napominjem, igra je vrh, uopste nisam mnogo setao tamo-vamo, novac bukvalno nisam skupljao osim od side-kvestova koji su mu bili manje-vise usput. Sva bitnija odela i oruzja sam nasao napredujuci kroz igru, samo sam malo bolje istrazivao. Atmosfera i vizuelni dozivljaj + ona lagana, psycho muzika koja se cuje u pozadini stvaraju neverovatan dozivljaj, naravno za one koji vole ovaj tip igara.

^

Jesi pričao sa onim hologramom, u tajnoj kontrolnoj sobi koja kontroliše wish granter-a, on treba da ti objasni šta se tu u stvari dešava i na kraju te pita da li hoćeš da sačuveš tajnu "zone" ili ne?

Poslednja izmena:
@rAMA
Na to sam mislio kad sam napisao da sam pricao sa Monolithom i odbio ga ;)

Onda nemaš brige, to je jedini pravi zavšetak ;)

E ja sam poceo ponovo da igram.Gde se nalazi hidding place od sterloka?

http://stalker.heroesradio.com/View...prom Research Institute w. places of interest

markirano ti je sa "Agroprom underground" (gornji marker, van kompleksa)

evo i tacne lokacije:

http://stalker.heroesradio.com/View...le=Agroprom Underground w. places of interest

Ako si igrao po redu treba da dobijes kvest cim zakoracis u agroprom da spases nekog lika od bandita (zaboravio sam kako se zove), on ce te odvesti bas do tog mesta...

Poslednja izmena:
axa znam gde je to bio sam tamo.Ne nego problem je u tome sto nesto tu radar baguje zato -.o
Thx za pomoc

Nema na cemu, setio sam se, kvest se zove "save Mole"...ako ga ne spases moras da nadjes njegov les i mislim da ces onda dobiti marker na mapi ;)

Poslednja izmena:
To je ista soba gde te dovede i kvest "Talk to Guide", gde pricas sa doktorom i saznas da si definitivno Strelok :)

axa znam gde je to bio sam tamo.Ne nego problem je u tome sto nesto tu radar baguje zato -.o
Thx za pomoc

Sinak, cisto da znas da sam ti za petama. Juce sam ti bio u skrovistu, naci cu te kad tad. Ti ces meni zonu da sje.bavas, ne zvao se ja placenik Scar ;) :d :p :-devil-: :smoke:.
Fanga i Ghosta smo navatali, dolijaces i ti :p.

Poslednja izmena:
Izvini o chemu prichash ja sam mislio da je S.T.A.L.K.E.R. SoC sp.

Izvini o chemu prichash ja sam mislio da je S.T.A.L.K.E.R. SoC sp.

Ahahahahahaa
Govorim o Stalkeru Clear Sky, koji trenutno igram :p, gde trenutno ganjam Streloka, tj. kolegu Rerna63 :D.
Znam da ce mi pobeci, al i dalje ga jurim, daju dobre dnevnice, sta li je :D.

Poslednja izmena:
lol Zdravko koji si lik :d

Ajde da ne rovarim po celoj temi: instalirao sam drugaru STALKER Shadow of Chernobyl i stavio patch 1.00001 i zove me drugar i kaze da ima neki bug i da nemoze da predje jednu misiju. Pretpostavljam da ima noviji oficijalni patch. Koji je i shta mi treba da ga stavim ( jel treba i sve prethodne ili ima u sebi sve shto mi treba ) ??

1.0005 ti je poslednji stend aloun pech ;)
Na njega se kalemi 1.0006 koji je u principu apgrejd samo za multi plejer.

Ja bih preporucio 1.004 patch, sa ovim novijim igra konstantno pravi corrupt sejvove (ima probleme sa memorijom), desavalo mi se ina Visti i na XP.

Evo ja ovih dana ponovo zavrsavam SoC sa grafickim modovima i OblivionLost-om sa 1.0006 patch-om i nisam imao bukvalno ni jedan problem u igri :wave:

Vrh Dno