ivke76
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 350
gde mogu pronaci S.T.A.L.K.E.R. 1.0003 patch koji se moze pachovati na vrziju 1.0001 bez problema ?
http://files.filefront.com/stk+ww+1+3/;7477372;/fileinfo.html
gde mogu pronaci S.T.A.L.K.E.R. 1.0003 patch koji se moze pachovati na vrziju 1.0001 bez problema ?
mperisic:Ako si na pocetku, ili podmiti vojnike da prodjes, a mnogo je lepse zaobicji ih, malo razgledaj okolinu, videcjes o cemu pricam.
Sa desne strane mosta imas deo gde mozes procji...ako mislimo na isto mest, naravno.
zaobidji i voz i tunel,idi sa leve strane lunela imas prolaz...put te sam vodi
Koliko je STALKER zahtevan po pitanju memorije ?
Meni na mashini iz potpisa (1Gb) rama stalno drlja po disku.
Koliko je STALKER zahtevan po pitanju memorije ?
Meni na mashini iz potpisa (1Gb) rama stalno drlja po disku.
probaj ovo u prop od shortcut-a :
"C:\Games\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\XR_3DA.exe" -noprefetch -mblur -nointro
daj screenshot da vidimo o cemu se radi
Frapsom napravi screenshoot.Ne znam gde snima screenshot.
Frapsom napravi screenshoot.
I kod mene na proslom kompu (6600jt,1gb) je seckala, a Fraps konstanto prikazuje od 70/30fps, sto znaci da ti je potrebno jos barem 512mb ram ili u najboljem slucaju jos 1GB!Na potpisanoj mašini igra mi ne pada ispod 60-70fps, a imam utisak da nema više od 15, dakle baš secka. Šta može biti u pitanju?
Na potpisanoj mašini igra mi ne pada ispod 60-70fps, a imam utisak da nema više od 15, dakle baš secka. Šta može biti u pitanju?
Na potpisanoj mašini igra mi ne pada ispod 60-70fps, a imam utisak da nema više od 15, dakle baš secka. Šta može biti u pitanju?
e sad se okreni za 90 stepeni kontra od pravca kazaljke na satu i idi pravo nekoliko minuta i tamo pocni da trazis to o cemu su ti pricali. Na skroz pogresnom si mestu. Ne znam kako si uspeo da se izgubis u prostoru od jednog kvadratnog kilometra...
Sa leve i desne strane je zičana ograda. Ako nastavim pravo i skrenem desno puticem dolazim do prolaza. Ne znam kako da prodjem kroz taj prolaz jer je zakrčen. Šaljem i screenshot.
Sa leve i desne strane je zičana ograda. Ako nastavim pravo i skrenem desno puticem dolazim do prolaza. Ne znam kako da prodjem kroz taj prolaz jer je zakrčen. Šaljem i screenshot.
... dok ne nadjes artefakt koji skida radijaciju
Matori, na potpisanoj masini framerate kod tebe ni ne postoji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari