- Učlanjen(a)
- 27.09.2020
- Poena
- 145
E svašta 😆Copy&Paste sa Interneta.
Shader rendering crash fix:
Set windows power settings to energy saving!!!!
Provereno radi.
E svašta 😆Copy&Paste sa Interneta.
Provereno radi.
Hoće li ovo raditi na gejming laptopu? Hteo sam da pazarim za ps5 kad izađe, ali deca skupila pare pa smo kupili neki asus tuff gaming, i7, 16gm ram, nvidia rtx 4060. Apsolutno sam van gejming priče što se tiče hardvera već otprilike 10 godina, nikad se nisam igrao na laptopu (to je u "moje" vreme bilo nezamislivo) i sada mi ove brojke ništa ne znače, pa ne bih da se smaram sa skidanjem 150gb i instalacijom ako neće raditi. Monitor je 1080p 144hz.
Radice na low/medium, sa dlss i frame generation on
PS5 verzija će isto da radi na low/medium u 30 fps, uz ozbiljan upscale
Ja rijesio gasenjem shader kompajliranja.Copy&Paste sa Interneta.
Provereno radi.
ps5 verzija uopste nije u planu trenutno, ne znam odakle informacija da uopste izlazi na ps5Onda se možda i ne isplati cimanje, bolje sačekati PS5 verziju. Hvala.
Да бих ја могао да играм. 😀zasto mora sve da izadje na ps5?
ps5 verzija uopste nije u planu trenutno, ne znam odakle informacija da uopste izlazi na ps5![]()
Ono bi bilo najbolje da igra izađe za PS5 ful edicija, tj nekakav Enchanced Edition kada odluče da više ne moraju krpiti igru, pa svi da uživamo kako valjaДа бих ја могао да играм. 😀
Možda zato sto PS igrači plaćaju za softver. 💰😀zasto mora sve da izadje na ps5?
Koji CPU se najbolje snalazi, imali neki takav test ?Kao što svi benchmarkovi pokazuju, veći je problem CPU opterećenje nego GPU.
Prelepo...Kako sam stigao do Pripjata pocela igra da puca na svakih par minuta(1.0.3), i uzmem da instaliram 1.1, nece, izbacuje gresku a obrisao mi instalaciju sa harda skroz😡.
Uzeo prvu verziju da instaliram (koju sam vec imao), nece ni ona izbacuje greske.
Ne znam kojim redom si isao, ja sam deinstalirao staru verziju i sve apdejte. Instalirao novu 1.1, pa oba apdejta 1.1.2 i 1.1.3 i radi igra bolje. Svi sejv fajlovi su mi sacuvani iako sam ih i ja bekapovao za svaki slucaj. Samo sam ucitao poslednji i nastavio sa igrom. Doduse ima jedno mesto gde mi igra puca (pri kraju u podzemlju kad se podje u labx7, skok kroz polomljeni prozor, anomalija),Kako sam stigao do Pripjata pocela igra da puca na svakih par minuta(1.0.3), i uzmem da instaliram 1.1, nece, izbacuje gresku a obrisao mi instalaciju sa harda skroz😡.
Uzeo prvu verziju da instaliram (koju sam vec imao), nece ni ona izbacuje greske.
Znaci izgorio sam juce, izbacao mi neku unarc.dll error, sve moguce fikseve sa neta sam probao a onda se sjetim da sam novi ram u medjuvremenu stavio. Ugasim xmp i instaliralo se bez problema🙄Ne znam kojim redom si isao, ja sam deinstalirao staru verziju i sve apdejte. Instalirao novu 1.1, pa oba apdejta 1.1.2 i 1.1.3 i radi igra bolje. Svi sejv fajlovi su mi sacuvani iako sam ih i ja bekapovao za svaki slucaj. Samo sam ucitao poslednji i nastavio sa igrom. Doduse ima jedno mesto gde mi igra puca (pri kraju u podzemlju kad se podje u labx7, skok kroz polomljeni prozor, anomalija),
Odradio sam dva zavrsetka. Pri kraju nisam uspeo da pronadjem nekoliko stash lokacija koje su na mapi (Pripjat podzemlje), ali ih nikako ne nalazim pa sam odustao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari