Šta je novo?

(S)Hitman 3

Silverrider

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2003
Poena
619
Tek sinoc sam nabavio ovu igru, seo igrao par sati, jutros sednem da malo odigram i za dva sata kraj. Igra je definitivno zeznula i Max-a 2. Nisu se pomakli od drugog dela ni malo. Bas sam se razocarao.

Igra je bas cool a da je kratka jeste, ali to nije ni bitno... kakvi krsevi izlaze ovo je jos i dobro... i far cry se isto predje za 2 dana pa niko ne kuka... tako je to danas...

Ajde sto se predje za 2 dana, nego sto te posle ne vuce da je odigras opet !

Tragedija, bolje da odgledas neki film, imas vece sanse da zakuntas na pola a svi znamo da je san najbolja igrica na svetu :) Najbolji film za tako neku akciju je ptice koje ne polete, zakuntao sam dva puta u jednoj projekciji :) dojaja film :)

ja sam igrao po dve misije na dan i tako da mi dobro legla a sta vam mogu kad ste game freakovi i neznate da uzivate u igri!!!

ps. ja sam uzivao u hitmanu3 ali nisam ocekivao da je bas toliko kratak

Zamisli da si dao 50 dolara, jel bi bio zadovoljan ?!?

Trenutno ne mogu da se setim ni jedne igre koja me vuce da je igram 2x tako da to kod mene i tako ne postoji (sem kod voznji naravno).

mene je diablo ( i kec i dvojka) vukla da igram stalno i stalno iznova dok se disk na kraju nije polomio u dzepu dragog mi ortaka kog i dan danas mrzim zbog toga...

pa ako ti je to toliki problem, evo narezacu ti ja diabla... :d

Vrh Dno