Šta je novo?

(S)Hitman 3

Silverrider

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2003
Poena
619
Tek sinoc sam nabavio ovu igru, seo igrao par sati, jutros sednem da malo odigram i za dva sata kraj. Igra je definitivno zeznula i Max-a 2. Nisu se pomakli od drugog dela ni malo. Bas sam se razocarao.

Igra je bas cool a da je kratka jeste, ali to nije ni bitno... kakvi krsevi izlaze ovo je jos i dobro... i far cry se isto predje za 2 dana pa niko ne kuka... tako je to danas...

Ajde sto se predje za 2 dana, nego sto te posle ne vuce da je odigras opet !

Tragedija, bolje da odgledas neki film, imas vece sanse da zakuntas na pola a svi znamo da je san najbolja igrica na svetu 🙂 Najbolji film za tako neku akciju je ptice koje ne polete, zakuntao sam dva puta u jednoj projekciji 🙂 dojaja film 🙂

ja sam igrao po dve misije na dan i tako da mi dobro legla a sta vam mogu kad ste game freakovi i neznate da uzivate u igri!!!

ps. ja sam uzivao u hitmanu3 ali nisam ocekivao da je bas toliko kratak

Trenutno ne mogu da se setim ni jedne igre koja me vuce da je igram 2x tako da to kod mene i tako ne postoji (sem kod voznji naravno).

mene je diablo ( i kec i dvojka) vukla da igram stalno i stalno iznova dok se disk na kraju nije polomio u dzepu dragog mi ortaka kog i dan danas mrzim zbog toga...

pa ako ti je to toliki problem, evo narezacu ti ja diabla... :d

Nazad
Vrh Dno