Šta je novo?

S-ATA kabl za LBX

PeterJay

Čuven
Učlanjen(a)
20.06.2001
Poena
619
Da li mozda neko zna gde mogu da nabavim S-ATA data kabl sa krajem kabla pod uglom od 90*? Kupio sam novo kuciste, jedan Chieftec LBX, gde se HDD ulazi poprecno, a redovan S-ATA kabl (isporucen sa plocom) viri napolje tako da ne mogu zatvoriti stranicu. U stvari mogu, ali.. necu ostetiti ni HDD, ni kabl.

Evo i slike kako to izgleda. Na Chieftec-ovom site-u sam nasao, verovatno oni to proizvode.

Hvala Vam unapred! :wave:

Prilozi

• 90oSATA.jpg
    90oSATA.jpg
    7.4 KB · Pregleda: 123
i ja pokusavam isto da nadjem, ali nazalost mrka kapa... pin je tolka kucista uvezao, ali su im kablovi bili ispod casti, cccc

Imao sam tri-cetiri medjutim sve sam prodao.Imam dva u mojoj masini.Uvozi se to kod nas ali nije Pin computers u pitanju.Da vam kazem samo da kostaju 500 din komad i bice vam dosta o njima.Imam jedino neke nove savitljive (flexi) kablove kostaju upola manje.Sve to u BG-u,naravno.

Imam ja u prodaji Amphenol SATA kablove koji su pod uglom od 90 stepeni i cena im je 400 dinara. Ako vam je bas hica javite se na 065 333-9-333.

Gedzo, neces verovati sta se desilo!
Nije ni proslo 7 dana otkad sam primio te SATA kablove, crko mi jedini SATA HDD :zgran: . Sa srecom uspeo sam da presnimim skoro sve sto mi je bilo vazno. U pitanju je jedan Maxtor 160GB, 8MB... Odmah sam otisao reklamirati, pa sad cekam da mi donesu nov HDD.

Inace kablovi su stvarno kvalitetni. Hvala Ti!

PeterJay je napisao(la):
Gedzo, neces verovati sta se desilo!
Nije ni proslo 7 dana otkad sam primio te SATA kablove, crko mi jedini SATA HDD :zgran: . Sa srecom uspeo sam da presnimim skoro sve sto mi je bilo vazno. U pitanju je jedan Maxtor 160GB, 8MB... Odmah sam otisao reklamirati, pa sad cekam da mi donesu nov HDD.

Inace kablovi su stvarno kvalitetni. Hvala Ti!
Losa sreca. Stavi im obavezno ventilator za hladjenje.

Stavio sam. Trenutno jedna devetka duva direktno u HDD.

Taj Maxtor sigurno nije crklo zbog manjka ventilatora..

jeste stara tema, al meni hitno rebaju ovi kablovi SATA pod 90 stepeni, pa me zainima gde to mogu da nadjem?

Nazad
Vrh Dno