Matija00
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.08.2015
- Poena
- 80
1) Ryzen R7 5800X Full BOX - 160e.
Kupljen 31.12.2023. kod mađara na KP,
tako da je sigurno i u garanciji.
Faktički ništa nije radio,
od posla nije stizalo da se igra,
i na to je bio undervoltovan.
*Može zamena za jeftiniju R5 5600 ili uz vašu doplatu, ili uz moju doplatu za AM5 platformu sa plocom i ramom, neki 3d.
2) AMD RX 6700 XT ASRock Challenger 12GB GARANCIJA DOMAĆA - 270e.
Grafička karta kupljena nova u Gigatron-u.
Fabričko pakovanje sa računom i garancijom na slici.
Skoro nekorišćena, od posla i manjka vremena gotovo da nije igrano na njoj.
Oko 75c na UNIGINE Superposition Extreme u klimatizovanoj prostoriji sa 60% fan speed,
sa dignutim klokom na 2800mhz i brzim tajminzima, na difolt vrednostima može biti hladnija.
Sa obzirom da po 250e ili više prodaju rabljene i bez garancije,
mislim da je sasvim OK cena ili ti pametnije je doplatiti 20 za karticu sa garancijom i faktički nekorišćenu - koja nije pregrevana.
* Može zamena za jeftiniju RX6600, 1660, 5700 i slično, koja nije rudarila.
LICNO BEOGRAD Banovo Brdo, ili slanje postom.
Kontakt porukom, na viber 063-7304365. Ne odgovaram na poziv dok ne vidim ponudu u poruci, jer nemam zivaca za nerealne ponude.
Koliko budete racunali svoju komponentu u zameni u odnosu na cenu nove, toliko cu i ja svoju, necemo se frljiti cenama, moze samo realan dogovor.
Kupljen 31.12.2023. kod mađara na KP,
tako da je sigurno i u garanciji.
Faktički ništa nije radio,
od posla nije stizalo da se igra,
i na to je bio undervoltovan.
*Može zamena za jeftiniju R5 5600 ili uz vašu doplatu, ili uz moju doplatu za AM5 platformu sa plocom i ramom, neki 3d.
2) AMD RX 6700 XT ASRock Challenger 12GB GARANCIJA DOMAĆA - 270e.
Grafička karta kupljena nova u Gigatron-u.
Fabričko pakovanje sa računom i garancijom na slici.
Skoro nekorišćena, od posla i manjka vremena gotovo da nije igrano na njoj.
Oko 75c na UNIGINE Superposition Extreme u klimatizovanoj prostoriji sa 60% fan speed,
sa dignutim klokom na 2800mhz i brzim tajminzima, na difolt vrednostima može biti hladnija.
Sa obzirom da po 250e ili više prodaju rabljene i bez garancije,
mislim da je sasvim OK cena ili ti pametnije je doplatiti 20 za karticu sa garancijom i faktički nekorišćenu - koja nije pregrevana.
* Može zamena za jeftiniju RX6600, 1660, 5700 i slično, koja nije rudarila.
LICNO BEOGRAD Banovo Brdo, ili slanje postom.
Kontakt porukom, na viber 063-7304365. Ne odgovaram na poziv dok ne vidim ponudu u poruci, jer nemam zivaca za nerealne ponude.
Koliko budete racunali svoju komponentu u zameni u odnosu na cenu nove, toliko cu i ja svoju, necemo se frljiti cenama, moze samo realan dogovor.