Wonderkid
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.04.2005
- Poena
- 319
Moj desktop racunar na prodaju, dobijen na poklom pre jedno bome nesto jace od pola godine
Matična ploča AM4 A320M-HDV R4.0
Procesor AMD AM4 Ryzen 3 3100
Brzina: 3,6 GHz do 3,9 GHz
Grafička karta : AXRX 570 4GBD5
Memorija : DIMM DDR4 8 GB - 2666 MHz CL19, Geil GAN48GB2666C
Hard disk : SSD SATA3 240 GB Patriot Burst 555 Mbs/500 Mbs, PBU240GS25SSDR
Napajanje 750 W Falcon Gaming FGC-750
Kućište Falcon Pathfinder Window RGB, FC41PBW07
Racunar ima neki problem sa grafikom, povezan je na tv, desava se da se slika zatamni na 2sec, pojavi zelenkasta i onda sve normalno, to se desi jedno par puta u toku dana
To sve traje nekih 3sec ukupno
Kad sam probao po preporuci da skidam neke druge drajvere, non stop mi izbacuje gresku i zakucava onaj AMD softver i izbaci neke crvene linije pa nastavi da radi
Po preporuci je uradjen i onaj furmark test i bez problema prodje
Racunar NIKAD nije otvaran, popravljan , niti menjano nista iz njega, sto se vidi po fabrickoj nalepnici koja nije pokidana
Cak nije ni folija sa stakla skinuta, doduse isprljala se : D
Nemam nikakav racun ni garanciju za racunar, al potvrdjujem da je racunar kao nov i netaknut
Prodaje se sa tako problematicnom grafickom, po forumima sam citao da su uvozili sa pogresnim BIOS-ima grafike i da se samo to odradi, al bas i ne bi da se igram da nesto zeznem
Racunar tih, kuciste odlicno
Molim Vas bez nekih bezobraznih ponuda ili zamena, prodaja je iskljucivo za kes
Novi Sad ima prednost, slanje na svoju odgovornost tek nakon uplate
Za sva pitanje moze sms, viber, watsapp, ne javljam se uvek zbogo posla 063463707
Matična ploča AM4 A320M-HDV R4.0
Procesor AMD AM4 Ryzen 3 3100
Brzina: 3,6 GHz do 3,9 GHz
Grafička karta : AXRX 570 4GBD5
Memorija : DIMM DDR4 8 GB - 2666 MHz CL19, Geil GAN48GB2666C
Hard disk : SSD SATA3 240 GB Patriot Burst 555 Mbs/500 Mbs, PBU240GS25SSDR
Napajanje 750 W Falcon Gaming FGC-750
Kućište Falcon Pathfinder Window RGB, FC41PBW07
Racunar ima neki problem sa grafikom, povezan je na tv, desava se da se slika zatamni na 2sec, pojavi zelenkasta i onda sve normalno, to se desi jedno par puta u toku dana
To sve traje nekih 3sec ukupno
Kad sam probao po preporuci da skidam neke druge drajvere, non stop mi izbacuje gresku i zakucava onaj AMD softver i izbaci neke crvene linije pa nastavi da radi
Po preporuci je uradjen i onaj furmark test i bez problema prodje
Racunar NIKAD nije otvaran, popravljan , niti menjano nista iz njega, sto se vidi po fabrickoj nalepnici koja nije pokidana
Cak nije ni folija sa stakla skinuta, doduse isprljala se : D
Nemam nikakav racun ni garanciju za racunar, al potvrdjujem da je racunar kao nov i netaknut
Prodaje se sa tako problematicnom grafickom, po forumima sam citao da su uvozili sa pogresnim BIOS-ima grafike i da se samo to odradi, al bas i ne bi da se igram da nesto zeznem
Racunar tih, kuciste odlicno
Molim Vas bez nekih bezobraznih ponuda ili zamena, prodaja je iskljucivo za kes
Novi Sad ima prednost, slanje na svoju odgovornost tek nakon uplate
Za sva pitanje moze sms, viber, watsapp, ne javljam se uvek zbogo posla 063463707