Onda rx7600xt, sa 16gb rama, ili 6700 sa 10 ili 12, koja je jeftinijaNemoj uzimati grafiku u tom cenovnom rangu sa 8GB vram-a, znači obavezno sa 10+GB, poželjno 12+.
Ја бих ти саветовао да је заобиђеш и погледаш мало тестове. Старија генерација 6700 је ту негде, 6700ХТ боља, ако можеш да нађеш повољну 6800 би било бинго.Onda rx7600xt, sa 16gb rama, ili 6700 sa 10 ili 12, koja je jeftinija
Imam ovo napajanje, a ova 6750 kakva je ona sa 12 gbЈа бих ти саветовао да је заобиђеш и погледаш мало тестове. Старија генерација 6700 је ту негде, 6700ХТ боља, ако можеш да нађеш повољну 6800 би било бинго.
Али би требало да имаш и "проверено" напајање.
Hvala napajanje je novo, jer upravo sklapam masinu, hvala na savetimaНапајање је ок, ако се добро сећам нека б ил ц "група", што значи да "обавља посао" мање или више добро. Наравно ако није старије од 3 године.
Са њим, ја бих макс гледао неки 7700ХТ, ако Ананас даје онај ваучер од 5к дин, мислим да може испод 50к дин да испадне.
Али опет, Догзилин савет је убедљиво најбољи, све нове генерације графичких ће бити предстваљене у наредних месец/два, ово је можда и најгори тренутак за куповину.
Едит: ево линка до дела форума где се дискутује и о новим графама, па прочешљај мало, можда се одговор сам наметне.
Графе
Da bas gledam testove ova jede 7600xt6750XT 12Gb je odlicna i oko 20% jaca od 7600XT.
Ma mnogo je skuplja pitao sam informativno, da ne jurim vise, svima se zahvaljujem na predlozima i narucujem 7700XT, Sapphire Pulse, javljam kad stigneOdlicna je Pure, ona je izmedju Pulse i Nitro, tako da nemas brige. Uzimaj!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari