Pozdrav, krajem juna sam kupio graficku na oglasima od da kazem proverenog clana, nudio je cak i test ali sam bio u prolazu kroz BG i samo sam pokupio kartu i produzio, lik je delovao maksimalno korektno i normalno, popricali smo i ja sam je nakon 2 nedelje ubacio u novi racunar u igraonici, 2-3 dana radila ok i onda krecu linije dok se igra csgo, promenio sam odmah ulaze, monitor, kablove... Sutradan sam probao i sa jacim napajanjem uvek isti epilog cak sam probao i promenu paste. Kada pokrenem furmark po sredini se pokazu linije a temperature normalne, do 70c, prodje ceo test.
Kartica je saphire nitro+ se... 2x8 pina zahteva. Menjao sam i bios direktno na karti.
Drugari koji se malo razumeju sumnjaju na memoriju, da li je neko od vas imao slican problem, puno bi mi znacilo da mi pomognete, eventualno preporucite servis.
Kartica je saphire nitro+ se... 2x8 pina zahteva. Menjao sam i bios direktno na karti.
Drugari koji se malo razumeju sumnjaju na memoriju, da li je neko od vas imao slican problem, puno bi mi znacilo da mi pomognete, eventualno preporucite servis.