Daleko od toga da je samo za sitnicu brže.Video da RX560 tera ekstra, mala razlika u kloku između te dve i uzeo. Davno me je prošao taj trip da jurim da li će nešto biti za sitnicu jače ili jeftinije. Bitno da radi posao. :d
Ovo mi apsolutno ništa ne znači. :d Moj svet su mobilni telefoni i kućna muzička produkcija, a sa računarskim hardverom sam davno raskrstio. Znam dovoljno da sklopim mašinu i da je sam održavam u top kondiciji, koliko hardver dozvoljava, a u sitna crevca se razumem k'o Marica u *ahm**ahm*. :dkad ima ravno duplo manje shader jedinica :d![]()
Ne moraju da gledaju, prodaju je pred istek garancije jer nece nista da rizikuju i prepuste slucaju..
Ne znam dali si ozbiljan ili sarkastican :trust:Hehhehe,ovde se mozes naslusati gluposti za celu godinu ...niko ne cuva bolje kartu od rudara![]()
Ne, poredim sa 20+ topica na ovom forumu samo o rudarskim kartama koje otkazu kod gamera koji ih kupe polovne.Nemas osnovno poznavanje ektronike i hardvera. Imam osjecaj kao da poredis motor od auta sa grafickim karticama. Ali dobro, samo nastavi da trolujes. Uvijek mi je intersantno citati tvoje komentare.![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ne, poredim sa 20+ topica na ovom forumu samo o rudarskim kartama koje otkazu kod gamera koji ih kupe polovne.
Ne moraju da gledaju, prodaju je pred istek garancije jer nece nista da rizikuju i prepuste slucaju..
Drug, ne pokusavaj na forumu gde vecina ljudi rudari da se raspravljas! Neka kupuju polovne rudarske prokletinje, crkavace im brzo i dolazice ovde kod istih tih da pitaju za savet sta fali kartici, a oni ce je nahvaliti da je to sve ok, nije nista, to tako treba itd... ***, treba da se prodaju i ostale kartice!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari