Šta je novo?

RX 560 4GB modovan bios

To je to, Hvala svima koju ucestvovali u resavanju kartice, pogotovu @Dr Ned Hvala. I reko sam drugaru, ne cackaj vise nista.

Screenshot_6.png

Kad upalim igru nrp WOT, zabode, pre se nije desavalo, pocelo od juce..

Evo greske koje windows izbaci, kad zabode WOT ili PUBG:
Screenshot_1.pngScreenshot_2.pngScreenshot_3.png

Farming Simulator 22 ne zabada radi, u browsingu ne zabada. Nisam probao neki stariji drajver za graficku, ma da na netu kao sumnjaju napajanje, ili ram i SSD da prave problem. Radio sistem, opet, i opet u te dve igre zabode, ajde manje vise PUBG, nego WOT mi je bitan igra ga cale,,

a to je povezano sa grafickom tvog drugara kako?

kakav je to windows u pitanju?

Ma dao je meni graficku. Windows server je ovo. Evo vrtim heaven bez problema moze do sutra da vrti, palio sam u aida64 onaj njen stress test, sto moze ceo komp da optereti sve, I vrteo i to bez problema, moze isto do sutra da radi. Al oov za wot i pubg ne znam sta se desava.

EDiT: Pustio sam u aidi64 stress test opet sve je bilo na 100% i ram i cpu i gpu i ssd i puko je resrtarovao se komp. Moguce da je napajanje.

pa nije do graficke.

wot i pubg su server igre

jesi nesto menjao u windowsu, neki update, neki tweak, malo mi i cudno da koristis interni administrator nalog za daily usage

edit: unexpected shutdown, to si nasilno ugasio racunar? to kada zabode igra?

Poslednja izmena:
igra je zabola i sam se ugasio... probao sam i normalan windows 11 pro, isto je bilo, ovo je pocelo od sinoc, da zabada u WOTU I PUBG_u

ako se sam ugasio onda je napajanje

nabavicu od nekog neko za probu..U aidi64 na stres testu, sve je bilo na 100% u loadu, popio sam BSOD koj ni ne vidim tolko brzo nestane, i onda se restartuje komp.

Probacu linx, sad cekam da se zavrsi mem test.

Taj LC power LC500H-12 koji dužiš je 99% uzrok zabadanja. Izuzetno slabo, loše i nepouzdano napajanje.
Stavka dva, zwei - jesi li pobrisao stare drajvere za grafiku sa programom DDU, iz safe moda ?
Stavka drei, ili tri na Bosanskom, instalacija win11 operativnog, ti je najblaže rećeno , problematična.

kreni po brojevima u trablšutingu.

Znam da je LC problematican, pre neku nedelju sam radio test u Aida 64, sve je bilo optereceno na 100% loada, i tada se nije gasio, a veceras se gasio. znaci LC, drajvere sa sredio, graficka radi, paljen i furmakr i heaven,

Jos na 5v grani ima 4.800

Evo sad sam upalio WOT krenuo da ga ucitava i samo se resrtovao.

Evo od kad sam smanjio detalje u wotu i ugasio argb nije se restartovao, znaci napajanje.

Resio sam, problem je bilo napajanje.

Hvala svima koju su ucestvovali i pomagali, to je to, problem bilo napajanje. Sada je sve kako treba.

Vrh Dno