Šta je novo?

russian wall-e case mod ***

darth zool

Slavan
Učlanjen(a)
20.12.2004
Poena
319
:zgran::zgran::zgran:

'Besh mi sve ako je ovaj normalan...
:zgran:

Dakle koliko je ovo dobro :) Svaka cast liq-u. Na stranu to sto je Wall-E sam po sebi odlican , ovaj mod me je odushevio !!!

Ne mogu da verujem. Prosto nerealno. Jos bi mogao da se ukombinuje sa ovima iz pixara i da ih promovise :D

Awesome

Mogao je to znanje, alat, materijal i vreme da iskoristi da napravi konvencionalno "million dollar case", ali ne... mora glupi voli :S

Rad je fantastican, a i Voli je super...

eh kad bi ja ovako nešto umeo da napravim .... odmah bi se oženio

Super Moding Computer

Jos jedan robot , nije "wall-e". :p

47.jpg
54.jpg
64.jpg

Poslednja izmena:
@ Wall-E projekat
Ovo svaki ludak koji zna da radi na strugu i glodalici (i ima pristup istim), i ima dovoljno materijala i vremena moze da napravi. Potrudio se, jeste, ali nije neki dizajn... ovaj drugi me je pak odusevio (sa napajanjem nazad i z-600 napred), ali... robot... :S:

Istina, oni sa million-dollar-pc.com (za ove pare) znaju i mogu da naprave nesto diskretno, a u isto vreme da odlicno izgleda (bilo da je plavo, crveno, glossy, u obliku kucista ili ne...). A znate kada bi ja drzao onog robota na stolu... ,)

mogao je unutra da stavi J&W MINIX ploču a ne da ima ovako šugave komponente unutra :p
this is teh fuckin' awesum

@ Wall-E projekat
Ovo svaki ludak koji zna da radi na strugu i glodalici (i ima pristup istim), i ima dovoljno materijala i vremena moze da napravi. Potrudio se, jeste, ali nije neki dizajn... ovaj drugi me je pak odusevio (sa napajanjem nazad i z-600 napred), ali... robot... :S:
...
izgleda mnogo lako kada se gleda tako na slici, ali problem je što bi verovatno 95% njih to napravilo onako, ofrlje, da samo onaj ko zna o čemu se tu radi to može i da prepozna ;)
na stranu to što retko ko hoće da dokumentuje iole detaljniji postupak izrade.

a dizajn... za to se žali pixaru :d

Ma nisi me razumeo, dizajn za 10, mozda je mogao da stavi gusenice da se pomeraju, da moze da se krece, ali nije bitno.

Samo mi se ne svidja hebeni narandzasti tuzni robot. Ne razumem kako neko moze da stavi badass hardware u ovo (predpostavljam cim ima para za ovo i opremu ima i za neki iole normalan komp), ili u drugom slucaju da pravi ovo i stavlja kantu od konfiguracije unutra.

Jedino ga opravdava ako je sebi vec uradio nesto opasno, a ovo pravi za dete.

Nazad
Vrh Dno