zokish je napisao(la):ja sam imao slican problem, pa sam "krstio" staru tj. prelepio sam joj tastere ruskim slovima![]()
p.s.
(raspored sam skinuo sa neta)
R_U_S je napisao(la):??????, ?????? ??????: http://www.klm.freeservers.com/index.html
??????? ??? ??? ???????.
????????? ??????????, ???? ?????????????? ??????. ???? ?????????? ????????? 5-6 ???. ????? ?? ???? ?????????? ? ??????? ?????????! ????? ???????? ???? ? ?????????. ???? ????????? ??????, QWERTY ?????????? ????? ???!!!!
?.?.
???? ????? ?????????? ?????? ?????????? ?? PM, ?????? ??????, ?????? ??? ?????? ? ?????????????! ?????????? ?????? ? ???????, ?? ? ??????? ?????????.
???? ? ?? ???????, ?????.
Poklanja covek tastaturu!R_U_S je napisao(la):Кому нужна клавиатура пускай обращается на PM, только скорее, потому что уезжаю в Нижневартовск! Кто первый обратится – ему подарю клавиатуру. Клавиатура старая и грязная, но в рабочем состоянии.
Пока и до встречи, Марко.
vasa je napisao(la):Viđam već neko vreme u Tehnomarket Evropi na Banovom Brdu Samsung tastature sa meni nepoznatim ćiriličnim layout-om. Može biti da je to ruski.Ako si i dalje zainteresovan, mogu da proverim danas-sutra ima li ih još uvek.
R_U_S je napisao(la):Здорово дружище :beer:
Также рад, что блядь ещё кто-нибудь умеет по русский здесь пиздеть!! :wave: :banana: :guitar:
Stvarno nemam pojmajox je napisao(la):hehe...
Sta li je delimir mogao da edituje kod ovog posta?![]()
Можешь ли ты нашим друзьям с форума блядей привести, кому на хрен ещё клавиатура нужна.zerbah je napisao(la):Могу привести клаву из Москвы если кому-нибудь ещё это интересно
U prevodu: ako vam treba ruska tastatura, javite, imam jedno 2 neiskoriscene pa kada dodjem opet u BG mogu da vam poklonim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari