Šta je novo?

Ruska tastatura

mikac

Slavan
Učlanjen(a)
09.04.2004
Poena
319
Da li negde kod nas moze da se kupi ruska tastatura?

ja sam imao slican problem, pa sam "krstio" staru tj. prelepio sam joj tastere ruskim slovima :)

p.s.
(raspored sam skinuo sa neta)

Sanse za to iste kao i za kupovinu "srpske" tastature u Rusiji, znaci "slim to none" :S:

zokish je napisao(la):
ja sam imao slican problem, pa sam "krstio" staru tj. prelepio sam joj tastere ruskim slovima :)

p.s.
(raspored sam skinuo sa neta)

To nije problem,vec imam jednu takvu "prekrstenu", interesovalo me je
da li moze da se nabavi "original". Moracu da pojurim kod ortaka koji
cesto putuje u Rusiju.

Keyborad Layout Manager - eto rešenja!!!

Короче, качаем отсюда: http://www.klm.freeservers.com/index.html
Надеюсь что всё понятно.
Программа бесплатная, дело отечественного автора. Этой программой пользуюсь 5-6 лет. Никак не могу привыкнуть к русской раскладке! Самое страшное было в институте. Одна кириллица вокруг, QWERTY клавиатуры нигде нет!!!!
П.С.
Кому нужна клавиатура пускай обращается на PM, только скорее, потому что уезжаю в Нижневартовск! Кто первый обратится – ему подарю клавиатуру. Клавиатура старая и грязная, но в рабочем состоянии.
Пока и до встречи, Марко.

Poslednja izmena:
R_U_S je napisao(la):
??????, ?????? ??????: http://www.klm.freeservers.com/index.html
??????? ??? ??? ???????.
????????? ??????????, ???? ?????????????? ??????. ???? ?????????? ????????? 5-6 ???. ????? ?? ???? ?????????? ? ??????? ?????????! ????? ???????? ???? ? ?????????. ???? ????????? ??????, QWERTY ?????????? ????? ???!!!!
?.?.
???? ????? ?????????? ?????? ?????????? ?? PM, ?????? ??????, ?????? ??? ?????? ? ?????????????! ?????????? ?????? ? ???????, ?? ? ??????? ?????????.
???? ? ?? ???????, ?????.

U jebote koji trip...Razumeo sam samo QWERTY i Marko... O čemu se radi :)

Poslednja izmena:
R_U_S je napisao(la):
Кому нужна клавиатура пускай обращается на PM, только скорее, потому что уезжаю в Нижневартовск! Кто первый обратится – ему подарю клавиатуру. Клавиатура старая и грязная, но в рабочем состоянии.
Пока и до встречи, Марко.
Poklanja covek tastaturu!

Я очень рад увидеть русскоязычнего члена этого форума :)
Привет :wave:

Здорово дружище :beer:
Также рад, что блядь ещё кто-нибудь умеет по русский здесь пиздеть!! :wave: :banana: :guitar:

Poslednja izmena od urednika:
Всё блин, клавиатура получила нового вла&#1076

Odeee tastatura, neka služi sa srećom (treba joj jedno dobro ribanje).
Ostali, skidajte bre Keyboard Layout Manager i budžite tastaturu (ne samo rusku, naravno, ide za sve layot-e):happy:
Prosto ko pasulj, videćete!
Pozdrav :banana: :guitar:

Ima i MS Keyboard Layout Creator (MSKLC) pa ko voli zvanicno (a takodje besplatno).

Viđam već neko vreme u Tehnomarket Evropi na Banovom Brdu Samsung tastature sa meni nepoznatim ćiriličnim layout-om. Može biti da je to ruski. ;) Ako si i dalje zainteresovan, mogu da proverim danas-sutra ima li ih još uvek.

vasa je napisao(la):
Viđam već neko vreme u Tehnomarket Evropi na Banovom Brdu Samsung tastature sa meni nepoznatim ćiriličnim layout-om. Može biti da je to ruski. ;) Ako si i dalje zainteresovan, mogu da proverim danas-sutra ima li ih još uvek.

Zahvaljujuci predusretljivosti RUS-a, problem je resen. U svakom slucaju,
hvala.

R_U_S je napisao(la):
Здорово дружище :beer:
Также рад, что блядь ещё кто-нибудь умеет по русский здесь пиздеть!! :wave: :banana: :guitar:

hehe...
Sta li je delimir mogao da edituje kod ovog posta? :D

jox je napisao(la):
hehe...
Sta li je delimir mogao da edituje kod ovog posta? :D
Stvarno nemam pojma :p :sceptic: :party:
Da nije nešto politički u pitanju :d

Poslednja izmena:
Могу привести клаву из Москвы если кому-нибудь ещё это интересно :)

U prevodu: ako vam treba ruska tastatura, javite, imam jedno 2 neiskoriscene pa kada dodjem opet u BG mogu da vam poklonim.

Poslednja izmena:
zerbah je napisao(la):
Могу привести клаву из Москвы если кому-нибудь ещё это интересно :)

U prevodu: ako vam treba ruska tastatura, javite, imam jedno 2 neiskoriscene pa kada dodjem opet u BG mogu da vam poklonim.
Можешь ли ты нашим друзьям с форума блядей привести, кому на хрен ещё клавиатура нужна.
Шучу блин, в субботу улетаю в Нижневартовск! Далеко, ну что делать, жить то надо!
:wave: :wave:

Тастатурускичестя менъ от Ленина на комунизму?

U jebote, pa vi ga bas rasturate.Gde ste naucili tako ekstra ruski, ja sam bio u Moskvi i lepo sam naucio, nego ima li neko neki multimedijalni kurs ili rtako nesto pa da jos malo usavrsim.Pozdrav

P.S.aj to na PM ako nije problem, moze GUSAR

Nazad
Vrh Dno