Imam jednu MEGA problemcinu i pokusao sam sve zivo i nista nije pomoglo pa se nadam ako je neko imao slican problem da odgovori! Sestra ima novu masinu i instalirao sam winxp (sve isto kao i kod mene kad instaliram) medjutim program starijeg datuma odbija da se pokrene (a kod mene normalno sve) dobijam poruku iz teme.. nasao sam na netu probleme oko ntvdm.exe procesa i to sam sredio i vbrun biblioteke i ne znam sta sam sve radio i opet isto! Testirao sam memoriju goldmemom i sve radi ok. Probao sam compatability mod za setup.exe i sve isto!
Znaci ceo postupak instalacije windowsa sam radio i kod mene i na sestrinoj masini medjutim kod sestre je druga prica oko ovog programa 🙁 Moja makina je xp2000 , kt3v a njena sempron 2800 , asus k8v-X se ako nesto znaci.
Ajde plz dajte mi neke savete sta da pokusam da uradim itd mucim se vec 2 dana :crash:
Znaci ceo postupak instalacije windowsa sam radio i kod mene i na sestrinoj masini medjutim kod sestre je druga prica oko ovog programa 🙁 Moja makina je xp2000 , kt3v a njena sempron 2800 , asus k8v-X se ako nesto znaci.
Ajde plz dajte mi neke savete sta da pokusam da uradim itd mucim se vec 2 dana :crash: