Šta je novo?

RunDLL

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
575
Odnedavno mi se pri startovanju(posle podizanja sistema) laptopa sa Win 7, pojavljuju sledeća 3 ista upozorenje:

6e611363a42fbb4bf4f69d9c3cbfd099.jpg

Uklonim ih na dugme ok, ali se opet kasnije nekoliko puta pojave.

Zna li neko kako ih se rešiti, da se vise ne pojavljuju?

Inače racunar radi normalno.

Poslednja izmena:
Да ли си недавно чистио комп неким антивирусом или сличним програмом? Овако нешто се дешавало када вирус стандардно покреће неки свој део, ти га очистиш али је у реџистри бази то и даље (под неком run опцијом) па онда пријављује да га нема ... јер га нема. Отвори реџистри и потражи ово, сигурно ће да буде у некој run/autorun команди.

Koliko znam nisam, mada posto supruga koristi taj laptop, mozda je Microsoft Security Essentials pokusao da nesto uradi, a ona ga zaustavila...
Posle instalacije(februar prosle godine) Win 7, sam instalirao Avast, ali sam ga posle nekoliko meseci obrisao i stavio MSE.

Ako nadjem u reg. bazi ono, da ga obrisem?

АКо нађеш онда погледај да ли то стварно постоји на конкретној адреси па ако не постоји, нема потребе ни да систем покушава да га покрене кад га нема. Ако све иначе ради добро, вероватно је то неки уљез. Сад сам бацио поглед, изгледа да је у питању неки adware који уваљују browseri тј неки сајтови, ако га нема на поменутој адреси, онда имаш лакши посао и не мораш и то да уклањаш.

Idi na Run, pa kucaj msconfig.... I onda pod startup vidi da li ima... Ako ima, samo destikliraj... I neće ti se vise pojavljivati prilikom dizanja Win-a...

Darkodar hvala, ali zakasnio si sa klipom(pogledao sam ga i bice verovatno od pomoci sledeci put). Problem sam resio linijom manjeg otpora ... ;) Reinstalacijom Win-a.

Hvala svim ucesnicima u temi na pomoci. :wave:

Ljudi se polimiše da ti pomognu, a ti si reinstalirao. To si mogao i bez foruma. Kada neko drugi dođe sa problemom, šta treba da dobije kao odgovor? Reinstaliraj Windows? Da si bar probao sve ovo što je predloženo i javio rezultate. Ovako je tema potpuno beskorisna budućim posetiocima foruma.

A šta ćeš ti raditi kada ti se ponovo desi to isto? A nisi utvrdio zašto???:trust:

Nazad
Vrh Dno