Šta je novo?

RUNDL - stalno iskace!!!

chova

Slavan
Učlanjen(a)
12.10.2005
Poena
319
Kod jedne prijateljice sam isao da sredim komp jer joj se stalmo otvara prozor RUNDL....nesto kao ne moze da ucita neki modul. Ovo se javlja kada kliknem na My Computer, Internet Explorer. Skenirao sa Nod32, spy boot, ali nista nije pronasao. Znam da je to neki sistemski fajl, ali kako to da resim da se ne pojavljuje ta poruka. Trazio sam i u startup ali nista slicno nisam nasao.

Malo vise informacija...

verovatno nisam bio dovoljno jasan predpostavljam.....znaci kada udje u My Computer(levim tasterom misa 2 puta klikne), internet explorer, i jos neke programe kada otvori, prvo se pojavi prozorcic Rundl to stoji u nazivu prozora a unutar njega pise da neki modul ne moze da otvori (zaboravio sam da okacim sliku tog prozora, a sada ne znam kada cu opet ici do nje). Kada stisne na ok taj prozor se zatvori i ona moze onda dalje da radi u programima. Inace u Internet exploreru ne mogu neke stranice da se ucitaju bas zbog ovoga.

Bez tacne poruke ni ja, a ni bilo ko drugi ne moze da ti pomogne. Kad ti se sledeci put to desi, print screen!

to je problem sa svchost.exe - proces koji manipulishe procesima pokrenutim od strane DLL-ova.

na ti hotfix, obrati paznju na to koji sistem koristish.

http://support.microsoft.com/kb/894391

Imam problem konekcija je strasno spora, takodje izlazi mi error poruka.
RUNDLL
error loading C:/progra~1/mywebs~1/bar/1.bin/mwsbar.dll
The specified module could not be found.
Jedino su ove crtice kroz okrenute na drugu stranu, nemogu da ih nadjem na tastaturi.
Jos imam firewall Comodo koji me obavestava da svchost.exe hoce da se konektuje,
ali i ako ga pustim nista se ne popravlja.

Svaka pomoc bi mi dobrodosla.
Hvala i pozdrav

Nazad
Vrh Dno