Šta je novo?

Runaway: A Twist of Fate

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Upravo se pojavila treca i poslednja point & click avantura iz Runaway serijala. :)

Runaway_A_Twist_of_Fate.jpg

The third and final adventure for Brian and Gina, Runaway: A Twist of Fate brings to a close this wild adventure saga. After a colorful second episode which took place in the islands of Hawaii, the creators of the game lead us into a more mature and urban universe for this last adventure. Following the story of the previous game, A Twist of Fate is also very much an independent game allowing players that have never played a Runaway game before to fully enjoy this brand new adventure. For the very first time in the Runaway series, the game will allow you to control Brian as well as Gina who has an important part to play in the story.
Published by: Focus Home Interactive
Developed by: Pendulo Studios
Genre: Adventure
Number of Players: 1
Release Date: November 19, 2009

Homepage

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WYJwTOCOmTU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WYJwTOCOmTU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Uf, prva dva dela su mi se silno svidela, nadam se da je i ovaj dobar. Mada mi ovo sa snimka deluje kao nekakva "avantura za konzole". Brajan je kao Sem Fišer iz Splinter Cel-a, zatvor, neobrijan, divalj...šta bi sa onim knjiškim moljcem iz prvog dela??? :)

Presao sam chapter one i ovo je def. najjaca stvar sto je izasla u ovom zanru produkcijski. Za sada sam vrlo zadovoljan, thumbs up! A ko jos voli mesavinu Broken sworda i MI-a, nema sta da ceka....

Produkcija je objasnila. Zvuk,grafika,muzika sve je na nivou. Vidi se da je dosta uloženo u igru.
Mene je posebno oduševio ona dinamički pregled item-a. (ko je probao igru znaće na šta mislim).

Presao sam chapter one i ovo je def. najjaca stvar sto je izasla u ovom zanru produkcijski. Za sada sam vrlo zadovoljan, thumbs up! A ko jos voli mesavinu Broken sworda i MI-a, nema sta da ceka....

Brate kako si nasao Grob??? da ti prevede ono uputstvo sa swe????

U vezi tog upustva na švedskom.
Spisak svih grobova se nalazi u kapeli u knjizi postavljenoj na stalak sa leve strane vrata. Kad klikneš na njega Gina će naći nekog Šveđanina.

Stvarno dobra avantura, za prelaz u jednom dahu...

Dosao do kraja igre ok je za promenu ima neke nove fore ubacene i to je to:)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno