Ne znam nikoga da je to ovde pisao da je radio ali to je svakao najbolji nacin da se ocisti karta i jedini pravi. Kapiram da su radili to ljudi koji su imali po 1000 kartica ali ti ljudi ne pisu na forumu.Jeli koristio neko ultrazvucne kade za ciscenje kartica?
Naso sam kod wurha veliki broj modela, ima nekih manjih koje su jeftinije i imaju hemiju za elektroniku.
Kartice sam izduvavao pazljivo kompresorom ali ostaje neki fini kamenac na ventovima i unutasnjosti.
4 godine su stare, nije menjana pasta, nisu radile od 15.6 do 15.9.... sto bi rekli trgovci ocuvane
Mislim da se nece desiti kao pre cisto kopanje token a već ce biti plaćanje po obradi podataka za AI. Imaš neku najavu na simpleminig sajtu.Da li ce ikad vise kopanje sa grafickim kartama biti i blizu isplativo kao nekad?
Mislim da se nece desiti kao pre cisto kopanje token a već ce biti plaćanje po obradi podataka za AI. Imaš neku najavu na simpleminig sajtu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari