Šta je novo?

RTX 2060 čudno se ponaša

nestolex

Cenjen
Učlanjen(a)
17.08.2010
Poena
195
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen7 5800X3D + LC Power CC-120
Matična ploča
ASUS TUF B550 Gaming - Plus
RAM
2x16Gb Kingston HyperX 3200Mhz CL16 DDR4
GPU
AMD Radeon Dual RX 6700XT, 12Gb, 192bit
Storage
V-Nand SSD M.2 970 Evo Plus 3.0 250Gb + SSD M.2 Adata Legend 1Tb 1200TBW 4.0 + WD Blue 1Tb + WD Blue 1Tb
Zvuk
SONICGEAR SPACE 3 Maroon 2.1 Bluetooth
PSU
FSP Hammer 600W
Kućište
CoolerMaster MB-511
Monitor
GIGABYTE 32" VA G32QC A-EK, 165Hz, 2560x1440
Miš & tastatura
Miš - Logitech G402 Hyperion Fury + Tastatura - MS Gaming ELITE C330
Ostale periferije
Podrum vina
Mobilni telefon
Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G
Pametni uređaji
Xiaomi Watch S1 Active
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Pozdrav,

Ušao danas malo u igricu ( Will to Live) i počne da koči, FPS oko 30, secka non stop!
Nikada se tako nešto nije dešavalo.
Evo i slika iz MSI Afterburnera, pa mi kažite da li je to normalno:

grafa.jpg

Ništa nije menjano u podešavanjima...jednostavno je tako počela da se ponaša. Grafikon nikada nije imao tolike oscilacije.

Pise GPU temperature max 88°C, bice da throtluje

Pregreva se grafa pa obara frekvenciju

Prilozi

• grafa.jpg
    grafa.jpg
    187.7 KB · Pregleda: 23
Znači..da se malo zameni pasta i očiste ventilatori !?

Da, ali moguće da i nije to uzrok. Kad bolje pogledam grafik temperature, tek pred kraj merenja dostiže max, a ima oscilacija u gpu usage i pre toga.
Reinstall drajvera, preskeniraj antivirusom da nemaš gamadi pa tek onda čišćenje prašine i zamena paste.

Skenirao Zemanom...našla pun qrc svega i svačega! Pa kada bolje razmislim, skidao sam danas klincu neki Valorant hack za tu glupu igricu. Doduše nije se pokrenuo, ali je kao u pozadini upalio onaj mali crni prozor i na brzaka nešto ispisao. Biće da je to! Pet puta palim Zemanu, svaki put nađe po par komada nečega. Naravno...i Modzila je pobrljavila sa search barom! Ajd...to sam nekako sredio. Pokušavam svaki put da viruse sklonim u karantin, pa ih onda odatle brišem, međutim posle sbakog novog skeniranja kao da su opet tu!

format i new OS :)

Skeniranje ovim ako te mrzi da reinstaliras sve, ali bih definitivno reinstalirao sistem cisto radi sigurnosti.

Dobro je da je samo majner, valjda. Ako je ransomware, rip.

@vladat1 Čovek je rekao da je skinuo cheat za besplatnu Valorant igru...
@nestolex ako je ransomware onda su ti slike i dokumenti otišli u nepovrat

@danilo989
Problem rešen. Antivirusi su odradili svoje, plus izbrisao sam drajvere pomoću DDU. Sada je sve ok, igra ne koči, a temperatura grafičke ne prelazi 65 stepeni! Inače...znala je da ide i do 83, a u ovom slučaju juče i do 88 stupnjeva!

I, na svu sreću, nije ransomware...slike su tu, dokumenti takođe.
Da sam se oladio...jesam, ali dobro je prošlo!

Sad edukacija klinca da ne klikce na free hacks, a ako je stariji na big boobs :).

Sad edukacija klinca da ne klikce na free hacks, a ako je stariji na big boobs :).
Hahaha...ima magare 22 godine, a hoće čitove. Još, zamisli...tražio mi je pare da se ženi! (dao sam mu, al po nosu)

Pa za cheat u competitive online, zasluženo

Nazad
Vrh Dno