Opa, počeli su. Ne znam nikoga u Subotici da je dobio ovakvu čestitku, a znam dosta onih koji ne plaćaju. Šta ćeš? :bottle:
Po (nekom) zakonu mogu da te tuze za dug star najvise godinu dana.
Nema sanse da im platim sve dok ne dobijem pravosnaznu presudu, ili neko tesko ostecenje mozga koje bi mi onemogucilo razumno rasudjivanje. Izvinite na troli.![]()
http://www.elitemadzone.org/t278373-37#2544168Mislili smo...
...i to nebrojeno puta na ovoj temi,ali...
...za svaki slučaj:
1.Na OPOMENE se ne obazirite!
2.Po prijemu PREDLOGA ZA IZVRŠENJE od suda,ulažite prigovor u roku od tri dana !!!
E, pa, baš me živo zanima kako će to da funkcioniše ovo naše reformisano pravosuđe kada im Tijanić pljune 200.000 predloga za izvršenje !!!
Ne TUŽBI, kako to umeju uvek da navedu ove novinarske sveznajuće neznalice!
Našao sam negde da srpsko pravosuđe trenutno funkcioniše sa nekih 1.838 sudija,što znači da po glavi sudije sledi ~109 predmeta samo od Tijanića!!!
To pod uslovom da svih 1.838 sudija rade samo i isključivo u izvršnim referadama...
...gde su parnične,krivične...
I sada,kad se uzme u obzir da od ukupnog broja sudija najmanje ih je u izvršnoj referadi,ajd' da kažemo otprilike, na 6-7 sudija dolazi jedan za izvršenja,sledi nova računica da će po po glavi jednog izvršnog sudije pasti skoro oko 700 predmeta!
Ne dozvoljavaju Ustavnom sudu da radi?
Ne žele da ukinu neustavni zakon?
Hoće da se igraju sa zakonima?
E, pa, i mi ćemo ! ! !
LEGE ARTIS !
Ma ja ne gledam TV već 5-6 godina, a struja mi je i dalje na pokojnog dedu, pa ono... neka ga tuže.
Dobio sam istu čestitku jos u aprilu, nasmejao se i bacio u korpu.Pozdrav, interesujeme da li je neko od vas dobi ovako nesto...
Bez ljutne ali molio bih da mi odgovore samo oni koji su uradili nesto konkretno u vezi ovoga.
Судиће му у одсуству. А тек заплена имовине.
Шалу на страну, ко зна шта све може да буде на крају.
Mozda krenu po kucama da seku RTS? :d
Prigovor na predlog za izvrsenje,u roku od tri dana.Na opomenu ne radis nista.Sud ti MORA poslati predlog za izvrsenje,ti ulozis prigovor....neces dobiti nista ali ces zakomplikovati rad suda...mozda bas nema neke direktne veze ali npr. lokalni distributer gasa tuzi korisnike samo ako duguju vise od 15.000 din. jer im se za manje svote i ne isplati.
sto se tice RTSa, ako se lepo organizuju sigurno mogu da donesu presude na brz nacin (najverovatnije ce nesto smuljaju kao i uvek, kao sto su uostalom i uveli ovu pretplatu) ali i samo izvrsenje na efikasan nacin putem "administrativne zabrane".
---
mene najvise interesuje sta je bilo 90tih kad je Seselj (tj. dok je on bio u vlasti) doneo istu tu odluku da se placa pretplata za TV preko racuna za struju?? da li su tada tuzili neplatise i sta je bilo na kraju: "pojeo vuk magarca"?? (nadam se da ce tako biti i ovog puta)
da li ima pravnika ovde?da li moze nesto konkretno da se uradi kada se dobije ova opomena pred utuzenje od RTSa? neka zalba (da ne kosta nista!) a koja moze da produzi proces, ili bar da zakomplikuje rad sudova?
mozes da im pricas do sutra ... videces da ne vrediAman ljudi, Srbi!!!
Ja sam bas ovakvo komentarisanje hteo da izbegnem (cast izuzecima)!
AKO JE NEKO UTUZEN ILI SE SUDI NEKA SE JAVI!!!
mozes da im pricas do sutra ... videces da ne vredi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari