Prakticno se radi o istoj stvari samo sto evropske zemlje koriste 50P sto je povezano sa frekvencijom naizmenicne struje. Treba imati razumevanja za poteskoce u vreme eksperimentalnog emitovanja HD programa i da ce to za odredjeno vreme biti jos bolje!!Da ako je u 60 FPS,kao sto rade americki ESPN,ABC,FOX.Za sport je neuporedivo bolje,tu nema price.![]()
Uz duzno postovanje mnogima ukljucujuci i modove sa prve strane ovog threda zelim samo da kazem da je ruzno to sto pljuju RTS i pozivaju na bojkot pretplate.Danas je pusten HD signal i verujem da niko od njih koji napljuvase RTS nece propustiti danasnju utakmicu.
Prakticno se radi o istoj stvari samo sto evropske zemlje koriste 50P sto je povezano sa frekvencijom naizmenicne struje. Treba imati razumevanja za poteskoce u vreme eksperimentalnog emitovanja HD programa i da ce to za odredjeno vreme biti jos bolje!!
To je tacno a treba znati da je procenat naplate u hrvatskoj preko 90% i da je pretplata skoro duplo veca nego kod nas. Takodje nisu bili unisteni preko 80% bombardovanjem sto mi redovno zaboravljamo kada se poredimo!!Ipak je HRT ispred RTS i po programskom sadrzaju i kvalitetu slike.HRT je jos prosle godine pusto HD.
Duplo veca? Ne bih bas rekao.
Plus tamo imas pravo da ne placas i mozes da se prijavis.
O kvalitetu programa da ne pricamo.
Says who?
Tu je i HD.Ono sto sam ja skinuo pod linkom nije HD vec 4:3 SD
Bilo je još mnogo prenosa u HD od strane RTS-a. Recimo Final Six, tako da ovo nema veze sa francuzima, ne omalovažavajte
naravno da ima veze sa Francuzima... Ko je platio prava? i ko je bio reditelj....![]()
Meni radi lepo sa Leadtek DTV2000H...Snimio sam samo parce sa kraja jer mi je loga bila utaknuta u SONY 40W5500 i gledao sam preko njega. Inace, prenos je isao u 720p50 u MPEG4 AVC sa dvokanalnim MPEG zvukom. Evo sta kaze MediaInfo za ceo transport stream:
Tu je i HD.Transport stream sadrzi 4 video (RTS 1 SD, RTS 2 SD, RTS D|G|TAL i RTS HD) i 7 audio stream-ova. Postoje dve mogucnosti za pregled ovakvih sadrzaja. Pomocu programa koji podrzavaju_ vise streamova (Media Player Classic ili VLC), ili da se stream demux-uje (recimo TsRemux-erom).
Ima li za sony neki trik u podesavanju da bi se otvorio rts-ov paket, jer ja nikako ne uspevam na mom 40w4000. Slika mi je odlicna pri analognom prijemu (nivo signala je ok)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari