Šta je novo?

[RTS] Command and Conquer Generals 2 - powered by Frostbyte 2

Red Alert 3 je odlican u multiplayeru, te sekundarne sposobnosti igri daju neverovatnu dubinu, narocito u mecevima gde je vise igraca (tipa 2vs2 i 3vs3) - pricam iskljucivo o online MP varijanti.

Sto se Generala tice RIP:(

Prvenstveno sam igrao C&C igre zbog kampanje, posle zbog Skirmish moda a kasnije zbog multija kad se malo omasovio brzi Net i postali populani LAN zurke
Znam da u C&C3 LAN preko VPN je bio ocajno optimizovan, LAN kroz UTP kabal nisam probao... a Online ne znam kolko je bio stabilan. A Red Alert 3 mi je odmah kampanja bila krš, nisam probao ulti poučen prošlim iskustvom.

Prijavio sam se za beta test ove propasti, ako me izaberu probacu da igram s vremena na vreme cisto da vidim u kojem smeru se krecu, i pisacu ovde svoje utiske kad mi nesto bude interesantno... naravno ako bude open beta, a igru verovatno necu igrati kad krene live jedino ako urade neko cudo ali sumnjam.

Poslednja izmena:
Sta im rekla baba :D... iskreno slazem se :d
[YOUTUBE]d7S2o0-VeTg[/YOUTUBE]

O Bože... to je izgleda majka od onog ludaka Athene ili koji mu je već nick...
Dear jeBus :zgran:

Hajde da ne budemo toliko negativni od starta. Možda i ne useru sve sa F2P modelom :d

Ja dosta očekujem od ove igre, treba baš da se potrude pa da za*ebu ovakav potencijal od igre, naravno sve to dolazi u obzir ako su uzeli Generale za smernicu.

Svojevremeno sam uživao igrajući Generale multiplayer 3vs3 i 4vs4 u lokalnoj igraonici.
Pre par godina sam uzeo i original da bi igrao preko neta, ali je online multiplayer sistem užasno odrađen (nema auto matchmaking-a, a niko te neće primiti u partiju ako si početnik ili imaš loš stats) mada je to i razumljivo kada je igra izašla pre skoro 10 godina.

Tako da ja od ove igre očekujem upgrejd starih Generala koji će prvenstveno biti za multi play.

Prijavih se za betu. :)

Poslednja izmena:
Definitivno igra vredna paznje. Stare generale sam igrao uz slast.

Ladno je neko igrao SP u generalima :S:
Ta igra je pravljena za sorku u LAN-u.

Ja sam i MP i SP. Cak i na ovom racunaru koji sad imam igra je znala da opasno sece i throtluje kad se igra sa vise od 4 protivnika u lanu. Los kod, sta li je ? A u ono vreme na Athlonima, da ne pricam koji hc je bilo igrati. Igrali smo najvise 2vs2 da bi bilo ok gejmplej iskustvo.

^mi smo u igraonici u hudu na krsevima igrali 4vs4 (a to je max ako se dobro secam) ali sve na low i 800x600, sva sreca pa su likovi neki drzali igraonicu i nisu nam racunali vreme dok krsevi ucitavaju igru ili izlaze iz nje :d a to je umelo da traje i po 5-10 min :d

Vi ste imali srece. Ili boljeg pirata :D

Kakve bre srece, na low je jedva radila igra :d Posle sam gajbi igrao mp i protiv botova, twilight flame mapa, ja vs 4 harda, namerno se zagradio sa svih strana i nastekao, kada sam poceo da ih napadam mislim da se soba tresla :d a na c2d e8400@ 3,75Ghz, 4Gb DDR2, 4870.. jednostavno je igra lose optimizovana i bagovita.

A ovi novi generali mi vise uopste ne obecavaju, objasnise mi ljudi ovde kako stoje stvari.. free 2 play al tone dlc..

Nema vise igara kao nekad. Sve je ovo sad njesra, da prostis. generale sam aktivno igrao preko 5 godina i nikad mi nisu dosadili. A ovo sad probam, i brisem. A kosta ko Air Max svercovani :D

Totalno se slažem.
To su bile igre, Unreal Tournament, Kanter (na početku), WarCraft III, BF1942, Generali..

Dok smo igrali Generale u lokalnoj igraonici u lanu 3vs3 i 4vs4, nama su znale da partije posle recimo sat vremena igranja zablokiraju, tako da smo morali da krećemo ispočetka. To je bio najveći problem.

Što se tiče ovih novih F2P Generala, postoji realna mogućnost da EA sve upropasti sa plaćanjem raznih gluposti.

Poslednja izmena:
Al bi bilo mocno da se uradi Generals i Warcraft 3 sa nekom nabudzenom grafikom. Samo to bih igrao do kraja.

Što se tiče ovih novih F2P Generala, postoji realna mogućnost da EA sve upropasti sa plaćanjem raznih gluposti.
LOL je pun placanja raznih gluposti pa je opet odlicna igra sa 32mil registrovanih igraca.
Ipak EA je pravi majstor u zaseravanju stvari tako da je sve moguce...

Samo cu 2 stvari spomenuti koje ovde zaseravaju 100% a jednu su već debelo zasrali a to je
1. Jedinica jedinici liči, u onom traileru tenk tenku lici pobogu to je igra za 2013. godinu mogli su da urade neku diverziju tenkovima iste vrste a kamoli između različitih tier-ova.
2. Ubaćice neke dodatke sa alternativnom paljbom od kojih sve osim jedne ce biti OK ostalo će biti balans nikakav, ovaj koncept je tako primitivan i prežvakan da uz malo više truda mogu da se ubace mnogo bolje solucije samo da se sedne i odradi a ne daj brzo vidi kako imamo Frostbyte 2 engine brzo da se nešto sklempa da se uzmu pare naivnoj deci sa novim grafickima.

Sry za rant, ali veliki sam fan Westwood C&C ostvarenja, kako je sve EA upropastila odmah se iznerviram.

Poslednja izmena:
Izgleda da i oni samin ne znaju sta hoce... :/
Nadam se da ce biti dostojan prethodnika - Generals 1 je bio odlicna igra :)

I ja sam jedan od fanova generala jos od 2003. godine, kada se islo i peglalo po igraonicama posle skole... Nazalost zaista sve ukazuje na to da ce ovo biti krs ali sam se ipak prijavio za betu za koju me interesuje zna li se kada startuje?

[YOUTUBE]LZInIFbSoNw[/YOUTUBE]

Mikrotransakcije + EA = ne miriše na dobro

Auuuu, sad kad ne padoh sa stolice. F2P holly crap !?

command and conquer frostbite 2

Zna li neko kad ovo izlazi i bilo sta o ovoj igrici, registrovao sam se za betu ali nista??!!!

[YOUTUBE]zRto9T00xA4[/YOUTUBE]

Command and Conquer Generals 2....................DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$.DLC.$$$

^ :d

PomZRLf.png

Jel ima neki noviji dobar mod za prvi deo generala?

Nazad
Vrh Dno