Šta je novo?

RTCW - mala pomoc !!!

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
Molim pomoc,
nisam neki ekstra strucnjak ,ali volim pucacine.
Zaglavio sam se u katakombama , i to u velikoj sobi gde sam uzeo pehar, pobio par njih, i posle togao je pukao pod. Ja uskocim u pukotinu, u tu prostoriju, ali nista ne mogu !!!!
Probao sam granatama, dinamitom, nista !!!

Hvala unapred !!!!

deki30

Kako ja da ubijem onog iber soldata sto puca ko manijak i pusta struju. To je nivo kad udjes, zatvore se vrata iza tebe, a ti si na galeriji prepusten na milost i nemilost onom frankestajnu.

Aca je napisao(la):
Kako ja da ubijem onog iber soldata sto puca ko manijak i pusta struju. To je nivo kad udjes, zatvore se vrata iza tebe, a ti si na galeriji prepusten na milost i nemilost onom frankestajnu.
Bazukaaaaaaa FX

Aca je napisao(la):

Ja sam ga sredio na veoma elegnatan nacin,naime pobegao sam u cosak gde je armor i onda kad je on meni prilazio,prolazi pored onih "boca" sa plinom ili cime vec,onde opalio jednom iz snipera i posle ga samo malo dokacio venomom.

Sa tim uber soldatima sam se mucio neverovatno.Nikako da padnu cak i kad im srucim 600metkova venoma.:D

Pobegneš iza zaklona i popneš se na kontrolnu tablu kod stakla, u tom momentu soldat će da stane, uzmeš parachute rifle, izviriš i upucaš ga boom FX
Kad se pokrene ponovi ceo postupak.

Najteži deo posla je da ga namamiš da ti bude sa druge strane stakla. Ostalo je rutina :)

Što ga više pogađaš on je sporiji. Kasnije ćeš imati još par komada, ali je ovaj najžilaviji.

Srećno igranje.

Ma ljudi, samo treba stati iza stuba na donjoj platfori, mora da uspe! Taktika voshti/sakrij se.

nah,ipak je moj nacin najbolje :) cudi me da jos niko nije rekao to :)

Dobro nekako sam sve prosao i dosao do onog Godzile (Heinrich I) sa gomilom onih hodajucih leseva u onom hramu na otvorenom gde je i ona dizalica sa visecim teretom. Kako pobiti tu silnu zgadiju na celu sa onim Frankestajnom. Sve sam zivo probao i Teslu i venom i bazuku, ali ne vredi na kraju me skenja sa onim njegovim duhovima. :(

Aca je napisao(la):
Dobro nekako sam sve prosao i dosao do onog Godzile (Heinrich I) sa gomilom onih hodajucih leseva u onom hramu na otvorenom gde je i ona dizalica sa visecim teretom. Kako pobiti tu silnu zgadiju na celu sa onim Frankestajnom. Sve sam zivo probao i Teslu i venom i bazuku, ali ne vredi na kraju me skenja sa onim njegovim duhovima. :(

Pa zato ga nisi ni sredio,posto je on vitez kod njega ne pomazu ta oruzija,moras da ga sredis sa nozem!! Druga oruzija su beskorisna !!! Noz i to da se macujes sa njim nozem,nema druge ;)

Salim se naravno,ja sam ga sredio na sledeci nacin,prvo sam uzeo Teslu i iz daljine pucao u njega i one kosture jer tesla udara vise njih od jednom i kad sam pobio sve kosture uzeo bazuku nekoliko puta u njega i onda prisao venomom i napunio ga iz neposredne blizine i to je kraj ;)

Aca je napisao(la):

e bre...jesi li ti chuo nekad za 'strafe' kretanje?
Uostalom te duhove lako zaobidjes jer oni nestaju vrlo brzo ako te 'promase'...znaci u trenutku kad ti prilaze, samo napravi krug, jer oni ne mogu da skrecu naglo kao i ti...ja sam tu zadnju scenu ucitavao bar 7-8 puta, cisto izivljavanja radi, jer mi je srcka par puta bila na izdisaju u nekim zatvorenijim nivoima...ovde je bar imalo dosta mesta za manevrisanje :p

Kada se stoji u sredini nema duhova, dakle, drzte se sredine, bez bezanja van "arene" i lako je.
Koliko ima bazuka, pa se predje na venom. I to iz blizine, da se ne prosipa mnogo. On pacer ionako ima samo noz (malo veci, a mozda je to ipak mac ;)), pa je dovoljno samo malo brze reagovati kad zamane.

Pozdrav!

Aca je napisao(la):
Ako si primetio prvi put kada se sreces sa uber soldatom nalazis se na nekoj platformi tj terasi. On nailazi od preko puta, levo su ti stepenice, a ti pobegnes desno i skocis dole.
Tu desno postoji nesto sto lici na tunelcic, tj. pregrada oko koje mozes da se juris.
Ja sam lepo upalio bazuku i jurio se sa njim u krug. Kako pomoli nos iza coska proguta jedno djule:cool:
Ako pak igras na laksem nivou onda je svejedno, samo sidji dole i skenjaj ga.:cool:

Aca je napisao(la):
Jesi li probao sa polu distance. Naravno dok mu pridjes ide sve ono normalno, Punjenje njega sa okolinom teslom, bazuke bombe, picajzle, kisa, grad, i sve ostalo.
Zatim uzmes venom i stanes tek tolko daleko od njega da nemoze da te dovati macem.
Stalno ce pokusavati da te udari macem, al ti se nedaj, vrdaj agresoru:) , najvaznije je to sto onda nece ispustati duhove, meni su oni bili problem jer nisam nikako mogao da im pobegmem.
I sto vise strafe-a, najbolje je ako mozes da trcis oko njega u krug;)

Nazad
Vrh Dno