Šta je novo?

Rss reader potreban

Dmjenk

Slavan
Učlanjen(a)
07.03.2007
Poena
330
Potreban mi je neki desktop rss reader tipa widgeta ili tako nesto koji bi mi izbacio mali popup u nekom delu ekrana kada izadje nova vest sa sto manjim check intervalom recimo 5min ili manji. Do sada sam koristio klipfolio medjutim morao sam da radim windows reinstal, a oni su od medjuvremenu updatovali program i nije vise freeware. :/

Kakav je KlipFolio u odnosu na FeedReader?

Hvala, nisam znao da ima stara verzija programa na njihovom sajtu promaklo mi je. Btw kome je potreban reader za samo jedan feed probam sam RSS Ticker, simpatican program.

Instalirao sam KlipFolio, i neće da se startuje...Jel ima neko isti problem?

Radi ipak, ugasio sam mu proces i startovao opet.

Edit3...
Sada sam ga malko testirao, nije ono što mi treba, mnogo je loš za rad sa mnogo feedova.

Poslednja izmena:
Zezaš? Klipfolio je fenomenalan sa mnogo fidova. Ne znam šta tebi tu fali ili ti ne umeš da doteraš???

Jedino ti preostaje da instaliraš Rainmetar i neki njegov rss fider da ubaciš ali mislim da je klipfolio bolji.

Nisam uspeo da namestim ono što mi treba, a FeedReader i RSSOwl. Jel može nešto od sleećeg da se podesi?
  • Organizacija po folderima
  • Pravljenje naprednih filtera
  • Pravljenje više od jednog filtera
  • Izbog načina prikazivanja feedova
  • Lako prebacivanje rada u offline mod

Ne znam, ja samo Klipfolio i Rainmetar koristim. Nisam probao ništa drugo niti čuo da ima bolje.

Naleteo sam na ovu temu i nikad nisam koristio RSS. Da li da pocnem ili ne, pitanje je sad. :d

Vrh Dno