Šta je novo?

RS RapidPoints Reward

PDESD

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2008
Poena
320
Dakle, radi se zameni sakupljenih RapidShare poena za odredjene proizvode iz RS ponude poput, majica, laserskih miseva, foto-aparata, iPodova... pa i zamena poena za novac.
Interesuju me vasa iskustva, da li ste menjali do sada nesto, da li znate nesto vise, da li uopste to funkcionise itd

Dakle, radi se zameni sakupljenih RapidShare poena za odredjene proizvode iz RS ponude poput, majica, laserskih miseva, foto-aparata, iPodova... pa i zamena poena za novac.
Interesuju me vasa iskustva, da li ste menjali do sada nesto, da li znate nesto vise, da li uopste to funkcionise itd

sa rapidshare-a nisam ali sa megauploada uspesno primio 100$ i cekam jos 200$

pametno ti je ako ces da zatrazis proizvod pre toga izbrises sve fajlove koji su warez... jer rs hoce da odbije ako nadje copyrighted material :D

i platices carinu na robu koja ti stize...

hehe a sta nije warez fajl? :D
bas sad procitah da ti oni brisu ili cak zakljucaju acc ukoliko ima warez fajlova :S

da... izgleda da Mega najnormalnije i bez problema isplacuje, za razliku od rapida... :S

Ja sam narucio fotoaparat ali nisu mi skinuli poene.Upravo sam probao ponovo da narucim ali pise pending award...Valjda ce da posalju.

Ja sam uzeo 2 aparata do sada, iskoriste svih onih 8 nedelja sto su navedene kao maksimalno cekanje.

Nekako cu da se strpim jos par nedelja :D Kolika je bila carina na fotoaparate ?

U BiH mi je stizalo, na prvi aparat nista, proslo je kao "gift" sto je i naznaceno na paketu. Na drugi je bilo nesto oko 30% na procijenjenu osnovicu od 110e.

sa rapidshare-a nisam ali sa megauploada uspesno primio 100$ i cekam jos 200$

pametno ti je ako ces da zatrazis proizvod pre toga izbrises sve fajlove koji su warez... jer rs hoce da odbije ako nadje copyrighted material :D

i platices carinu na robu koja ti stize...

Da bi primio kes sa MU jel nalog mora biti premium,tacnije ne moze se poceti sa free akauntom ?

Poslednja izmena:
Da li sad po novom sistemu moze da se otvori nalog sa free poenima ili moze samo sa premium?

Može samo sa Premium poenima. Tačnije, 8000 premium poena.

Može samo sa Premium poenima. Tačnije, 8000 premium poena.

A koja je onda fora sad sa ovim drugim rapidshare poenima imam ih dosta za koji **** sad njih mogu da koristim na rapidshare sajtu nisam nasao nista o tome?

Poslednja izmena od urednika:
Kojim poenima ? Free poene koristis za produzetak naloga ili nagrade a premium za pravljenje drugih naloga ili kesa.

Kojim poenima ? Free poene koristis za produzetak naloga ili nagrade a premium za pravljenje drugih naloga ili kesa.

E pa onda mi objasni na koju foru da produzujem nalog sa poenima sa collectors naloga posto ih tamo imam i vise nego sto mi treba?

Mislim da moras prvo napraviti premium i onda njega produzuti sa free poenima.Treba ti 8 hiljada premium poena za pravljenje jednog premium naloga.

Mislim da moras prvo napraviti premium i onda njega produzuti sa free poenima.Treba ti 8 hiljada premium poena za pravljenje jednog premium naloga.
Probao sam i da produzim premium sa free poenima ali nece izgleda da ovi free poeni vise nista ne znace.

Kako ne znace.10 hiljada free poena kosta mesec dana produzivanja naloga...

Kako ne znace.10 hiljada free poena kosta mesec dana produzivanja naloga...

Izgleda da ne znace meni su ti poeni na collectors accountu i nigde ne postoji mogucnost sa poenima sa tog accounta produziti premium account.

Vrh Dno