Po čemu je Titan Quest sličan Neverwinteru 2 zaboga?
Jel neko igrao DIVINE DIVINITY iz 2002 god?
Od Larian studios?
Starija je ali je vredna paznje
Svakako preporucujem
Po čemu je Titan Quest sličan Neverwinteru 2 zaboga?
Po istom ključu su slični Fallout i Titan Quest, Richard Burns Rally i Need For Speed Underground, X3 i Darkstar One itd.Po cemu je Titan Quest slican Neverwinteru 2? Pa kao prvo, i jedno i drugo su rpg igre. Imaju isti nacin igranja, biras na pocetku lika, biras primarnu i sekundarnu klasu, resavas qustove, ubijas cudovista i dobijas expirience points,levelujes tog lika kog vodis itd. I jedna i druga igra se igraju u izometrijskoj? perspektivi.
Po istom ključu su slični Fallout i Titan Quest, Richard Burns Rally i Need For Speed Underground, X3 i Darkstar One itd.
U Titan Questu imaš 1% "priče" (na koju možeš da odgovoriš samo sa "accept" i "decline") i 99% hack & slasha. U Neverwinteru 2 imaš rešavanje kvestova dijalozima, dve putanje razvoja priče itd. Mislim, ne znam dal se zezaš, al ako zaista misliš da su Titan Quest i NWN2 isto sr4nje drugo pakovanje, onda :S:
jel neko cuo da je u fazi pripreme diablo 3? to sam procitao na nekom forumu,kao napravice je kao sto je i wow da se igra na netu!? :type:
jel neko cuo da je u fazi pripreme diablo 3? to sam procitao na nekom forumu,kao napravice je kao sto je i wow da se igra na netu!? :type:
A kakve veze ima Diablo sa RPG-om? :smash:
Wizardy 8 bash teshka pro rpg igra
Isto koliko i WoW :type:
umesto koža svinja i majmuna, da se donesu 3 kože besvetog vepra vetrovite krvi levela 55 ili 15 zuba elitnih nemezisa najdubljih provalija levela 60...
A da vas pitam, WoW gde spada ta igra?
Naprotiv, to mahnito kliktanje po ikonicama je san snova lokalnih protežera klasičnog RPG borbenog sistema "ja tebe čekićem po glavi, ti mene mačem po moodima, a neka kockica prelomi ko će koga dobiti" (ako su statistike slične). O hiljadama kvestova da ne govorimo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari