Šta je novo?

RPG igre?

abvgd

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
304
Da li moze neko da preporuci neku kvalitetnu pc RPG igru? Ne mora da bude nova.

Nesto kao Neverwinter Nights 2, nju igram trenutno pa mi se dopala...znaci nesto u tom stilu, ali da ne bude transparentno, lagano, da ima neku svarljivu pricu koja ce da drzi paznju igracu tokom cele igre.

Bez premišljanja odigraj Mask of the Betrayer ekspanziju za NWN2. Bolja je makar duplo od originala.

da, to sam vec pripremio, cim zavrsim sa forgotten realms, prelazim na ekspanziju...

osim NWN, da li ima jos neki interesantan naslov? Negde sam nesto citao o Morrowindu, kakva je ta igra, jel pripada tom zanru, jel uopste uporediva sa NWN?

Pripada žanru ali je izvođenje dosta drugačije. U svakom slučaju, jedna je od "must play" igara. I obavezno ovaj novi Witcher (+ patch 1.2 za njega).

Bez premišljanja odigraj Mask of the Betrayer ekspanziju za NWN2. Bolja je makar duplo od originala.

Mislis bar? :D

The Witcher obavezno, odlicna igra vredna paznje. Ako nisi probao KOTOR 1 i 2, obavezno stivo :)

Znaci, prosirujem spisak: Morrowind, SW:KOTOR 1 i 2, ima li jos neka?...mada za sada je ovo dosta, ali kad se vec cimam da ih nabavim, da to uradim sada odjednom.

Ako nisi probao KOTOR 1 i 2, obavezno stivo :)

Šteta što nisu nastavili sa serijalom - ne bih propustio ni jedan nastavak.

Imam još predloga:
Vampire: The Masquerade Bloodlines
Gothic II - Gold Edition (to je sa ekspanzijom)
The Elder Scrolls IV : Oblivion

Da, velika steta, ja bih tako voleo da KOTOR 3 bude bar 5 puta veci, sa vise slobode i mnogo boljom grafikom. A da, i da prica ne zavrsava onako glupo kao do sada :(

Baldur's gate, Icewind Dale,Neverwinter Nights, KOTOR i ES serijal definitivno.Witchera nisam probao, pa ne mogu da preporucim :)

Fallout 1&2, taman da se pripremis do jeseni za razocharenje koje ce doneti trojka :)

upozorenje: pricha nije light, gameplay nije light, zato i jeste dobar; a ako si za najuber prichu u rpg-u onda Planescape Torment, i da josh jedna napomena ovo su stariji klasici, ako si imao erekciju na nwn2 velika verovatnoca da ti se nece svideti, igre su 2d sa izometrijskom perpspektivom, fallouti su sa poteznom borbom punom strateshkih elemenata :) a torment je real time sa pauzom ali nikada nije na prvom mestu, kada ovo odigrash sve ostale novije rpg igre ce ti biti kao boza, sto je i na neki nachin prokletstvo :p

e da tu je i Arcanum... ove novije naslove svi su vec pomenuli.. na tebi je izbor odigrati prvo ove novije light varijante ili si za neki izazov ;)

Baldur's gate serijal obavezno.I The Witcher ne propuštaj,fantastična igra,TES serijal(Morrowind i Oblivion),Gothic...

po meni najbolja RPG igra koja je ikada napavljena je Diablo 2!
igra koja po meni zasluzuje sve pohvale!

Diablo 2 mi nije ni prineti prvom delu, iako imam sve iz serijala originale i presao sam ih mnooogoo puta :guitar:
Diablo 1 je pravi mass addictive hack&slash, mnogo mracniji i teskobniji od dvojke. Presao sam ga dvocifren broj puta,a uskoro cu ponovo poceti da ga igram :D

BTW nikako nemoj propustiti Fallout 1&2, kao sto rece G!!!, jer je igra masterpiece.
Arcanum je takodje odlican, mada sam video u dosta slucajeva da ga ljudi pljuju, zbog cega nemam pojma.
Planescape: Torment je takodjeR masterpiece i nije za propustanje.
KotOR-i su zakon :D
Gothic 1&2 ne propustiti.

Poslednja izmena:
Icewind Dale 2!!!

ako si imao erekciju na nwn2 velika verovatnoca da ti se nece svideti
Ovo je vrh! Ide u potpis. Ko ne odigra ili nije igrao Fallout 1 i 2, a sebe smatra RPG fanatikom, on je Vudu lutka.

Ako uspe da nabavi sve ove igre, sto danas uopste nije tesko, predstoje mu godine igranja!

Poslednja izmena:
Pa sam je tražio :S:

Poslednja izmena:
***, pa ovoga ima dosta!

dobro je, lads and gents, bice ovo dosta za mnogo godina igranja kao sto rece Flight, ali sve ce to batica da nadje i procacka... ne mogu da verujem da ste ovoliko brzi i temeljni, ja sam tek otisao u "Hajklif" u NWN2, pa onda ekspanzija za ovo, pa onda sve ostalo, ako mi potencija prezivi od silnih erekcija :)))

nego, totalno mi je luda fora ovo sa rasama i klasama junaka, ali sam nov u tom polju pa se bas nesto ne razumem...npr, ja izabrao humanoida klase rendzer i za sada ide dobro, ali mi treba neki savet, kad podizem junaka na visi "level" jel preporuka da uvek opicim "recomanded" ili da ipak malo prosvrljam po skilovima?
jel igrao neko sa rendzerom, sve mi se cini da sam se za*eb'o....

Uopste mi nije jasno kako moze MotB moze da bude bolji od originala?!?!??!
Mene je smorio posle 2-3h. NWN2 je jedna od najboljih igara koje sam igrao prosle godine, naravno uz neprevazidjenog Witchera. ;)

Baldur's gate ti je kao bukvar za fantasy rpg-ove. Nikako recomend procitaj sta ti se sve nudi pa malo razmisli i ja sam uvek ranger i jedino ranger u svim rpg igrama

Poslednja izmena:
@Killbane, kao i Chuck Noris! :)

Nemoj recommended, vec sam odabiraj opcije.

Jel' igrao neko od vas igricu Cadash, to je igra sa automata, sada se moze naci na MAME, platformi, da tako kazem, jedan od prvih RPG-ova, ako mene pitate, na koji i ovi danas lice do nekle, vrlo simpaticna igra, pa evo i to da ti preporucim.

Zasto Diablo zovete RPG, kad ga nije video ni na polici sa diskovima jer se nalazi medju "Hack and Slash" igricama.(btw igra je super)

RPG je Fallout,Kotor,Baldur's Gate,Morrowind....

Da li ste probali "Bard's Tale" ,ja sam je samo probao deluje zabavno....

Pozdrav

Igra li neko Indie RPGs?

odigrao sam skoro Eschalon: Book I i oduševio se.
Neka preporuka za sličnu igricu?

Poz

jel moze mala pomoc sa NWN2:Forgotten Realms? Celu noc i dan trazim izgubljenu decu u Highcliff Castle-u, znaci ubih se, i ne mogu da ih nadjem...zakopao sam ratnu sekiru sa gusterima, otkacio onog lika sto je pobegao od zene, ali decu ne mogu da nadjem! Ubicu Boga maloga u njima kad ih nadjem...Jel moze neko da mi kaze da li ima neka kvaka ovde ili jednostavno nisam dovoljno dobro trazio?

Nisi dovoljno dobro trazio. Tu su blizu ulaza Highclif Castle, ides malo uzbrdo, skrenes levo, utamanis nekoliko vukova i tu su. Sto se tice igara slicnih NWN2 probaj Titan Quest.Jos je bolji.

Nazad
Vrh Dno